- Konular
- 22
- Online süresi
- 2h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bence haksızsınız efsun botu konusunda bu serverı yılllardır oynuyorum daha adam akıllı bir açığını görmedim @Shorty; baya iyi bu güvenlik konusunda
öyle ama yinede kullanıldı efsun botları eğer gelicekse arkadaşların dedikleri doğru.Ama şu ankette beta zırhlar olsun diyenler ne diye dedi anlamıyorum bence kesinlikle olmamalı onlar a-b-c turkuazlar insan istedikleri betalar zaten var diğer serverlarda bidaha koymak coook gereksiz.........
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
millet alışmış tabi başka yerlerde betaya burdada istiyor ama bilmiyorlar ki buranın sistemi diğer serverlardan kat ve kat daha iyi ve daha zevkli umarım @Shorty; elym2 nin ilk zamanlarındaki gibi bir server açarda bizde yıllar sonra yeniden başlarız zevkle oynarız gerçekten bu metin2 ye başladığımdan beridir normal metin2 dahil hiç bir server bura kadar güzel olmadı hep gelip geçici oldu ama burası hala burdayız bekliyoruz bunları görmesi lazım yönetici arkadaşların , nasıl desem 1 baron veya 1 kutsal basmak için 9-10 tane ilahi veya keskin yaktığımız zamanlar onları basmak için tuttuğumuz leviler semboller cidden hatırladıkça özlem duyuyorum çok güzel zamanlardıöyle ama yinede kullanıldı efsun botları eğer gelicekse arkadaşların dedikleri doğru.Ama şu ankette beta zırhlar olsun diyenler ne diye dedi anlamıyorum bence kesinlikle olmamalı onlar a-b-c turkuazlar insan istedikleri betalar zaten var diğer serverlarda bidaha koymak coook gereksiz.........

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 22
- Online süresi
- 2h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
millet alışmış tabi başka yerlerde betaya burdada istiyor ama bilmiyorlar ki buranın sistemi diğer serverlardan kat ve kat daha iyi ve daha zevkli umarım @Shorty; elym2 nin ilk zamanlarındaki gibi bir server açarda bizde yıllar sonra yeniden başlarız zevkle oynarız gerçekten bu metin2 ye başladığımdan beridir normal metin2 dahil hiç bir server bura kadar güzel olmadı hep gelip geçici oldu ama burası hala burdayız bekliyoruz bunları görmesi lazım yönetici arkadaşların , nasıl desem 1 baron veya 1 kutsal basmak için 9-10 tane ilahi veya keskin yaktığımız zamanlar onları basmak için tuttuğumuz leviler semboller cidden hatırladıkça özlem duyuyorum çok güzel zamanlardı![]()
Dostum herkes onu istiyor ama facebook sayfasında shorty a-b-c turkuazlar oyundan hepten kaldırıldı yazmış.Buda demek oluyor ki o ankette yapılan yorumlar takılmamış pek.Server istediğiniz üzerine açılıcak deniyor herkes yazıyor yorumunu ama gel gör gene betalar geliyor
neyse hayırlı umarım- Katılım
- 8 Şub 2012
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
inşallah hunk gibi olmaz yeni açılacak server yoksa yine aynı şeyler olur gibi server açılır server açıldıktan 1 ay sonra boşalır yine alırlar pidgeye birleştirirler filan neyseDostum herkes onu istiyor ama facebook sayfasında shorty a-b-c turkuazlar oyundan hepten kaldırıldı yazmış.Buda demek oluyor ki o ankette yapılan yorumlar takılmamış pek.Server istediğiniz üzerine açılıcak deniyor herkes yazıyor yorumunu ama gel gör gene betalar geliyorneyse hayırlı umarım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)