- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yeni server anket sonuçları neredeyse birbiriyle aynı örnek veriyorum %56 efsun botu olsun diyen %44 olmasın diyen insan var bu %56'nın dediğini yapmak diğer %44'ü reddetmektir bu risk çok büyük bana kalırsa sadece bu değil diğer sorularda da neredeyse eşit çıkmış bu anket tamamen geçersiz sayılabilir bu anketten çıkan tek doğru sonuç Lycan karakterinin istenmediği %56 veya %52 oy ile hareket ederseniz siz kaybedersiniz yaz ayı gelmeden birleşme yaparak yine herkese ve kendinize yazık edersiniz.Sonuçta oyun yapıyorsunuz %56 oy demek %44 lük kısma hitap etmemek demek bunu göz önünde bulundurun, sayılara bakmayı bırakın da oyuncuların isteklerini dinlemeye çalışın hepimizin bildiği bi gerçek var iki oyunda hem m2-tr hem mmo mt2 zirvelerini 2009da yaptı birleşmeden önce yenilik saçmalıkları olmadan önceki haliyle o kitle komple özlemle eski oyunu beklerken sizin böyle sayılara bakarak bunları yapmanız geçmişin tekrar etmesinden başka bir şey değil bu verilerle açarsanız yazın ortasında birleşmeye gider ve yine elde var sıfır devam edersiniz.Şu saçmalıkları oyuna katmadan devam etmiş olsaydınız kitlenizi koruyor olurdunuz ama bugüne kadar azaltıp durdunuz o kitleyi bir zamanlar tr kadar oyuncu olan server şimdi 2 aylık uyduruk serverlarla bile kapışamıyor bu sizin eseriniz bunları göz önünde bulundurun ve çoktan yapmanız gereken şeyi yapıp eskiyi geri verin diğer yenilik adlı şeyler koca bi saçmalıktan başka bir şey değil.
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
hemen hemen hepsine katılıyorum bizim istediğimiz eskiler yani eskiden neyse şimdide o olsun nasıl desem şu kraliyet altını olsun betalar gelmeden önceki ETP kılıcı olsun b9 zırhları olsun onları ne kadar özledik daha dün beta serverına girdim o kraliyet altınını görünce duygulandım resmen, sizden eskiyi istiyoruz bize eskiyi geri verin . [Mehteran]
@Shorty;
@Shorty;
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Diğer efsun oranları konusunda falan haklısınız bende katılıyorum yazdım zaten ama efsun botunda iyi düşünmek lazım oyunda efsun botu olmasa en fazla 2 hafta içinde hilesi çıkacak ki hileyi geçtim bu işi yapan programlarda var sürüsüyle gerçekçi bakmak lazım engellenemez bu.O yüzden efsun botu olması ama efsun oranlarının az ve zor olması en makulu.6/7 efsun kesinlikle olmamalı.Efsun oranları zor olmalı.
Efsun fiyatlarıda 1m yerine 2m veya daha pahalı olabilir bence en azından ankete böyle bir seçenek koyulabilir.
Şu A,B,C turkuaz olayı ankete eklenmeli.
@Shorty
Efsun fiyatlarıda 1m yerine 2m veya daha pahalı olabilir bence en azından ankete böyle bir seçenek koyulabilir.
Şu A,B,C turkuaz olayı ankete eklenmeli.
@Shorty
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
abc turkuazlar olmadıktan sonra oyunun bi manası yok bence betaymış simyamış kuşakmış kemermiş onlarla hiçbir şey olmaz efsun botu konusunda haklı olabilirsin korumanın en üst seviyede olduğunda dahi kullanabiliyorduk efsunlar 2m olup efsun botu getirebilirler mantıklı olabilir nasıl olsa kullanılacak zaten haklısın lakin 105 level sınırı betalar 4 taş slotu şeyler kesinlikle saçmalık üstümde b turkaz elimde ay kılıcı gezmedikten sonra ne yapayım oyunu benim bu kafada düşünen en az 200 insan vardır bundan eminim 6/7. efsunların olup olmaması önemli değil bence sonuçta en başından beri vardı o efsunlar oyunda hep vardı yani oyunda ticaretin dönmesi için çok önemli bi etken 6/7. efsunlar bence o yüzden olmalı ama diğer şeyler tamamen saçma ve sonuca varılamaz yazın tekrar birleşir eski server ile
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)