Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

RuouMat istemiyoruz !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Evohes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 898
oyunun değil sen kendi görüsünü acmıssın asım Senin hakkındada Öyle seyler dusunenler var oyunda huzur bozup ınsanları rahatsız ettıgıne dair.

Ben sözümün arkasindayim ben ne zaman duzenbazlik yapip vs kazanmis gibi yaptim ben ne zaman vsden kactim yarida birakip evet yenildim dogru ama ben asla sizin gibi vs yarida birakip yenildim halde yenmis göstermedim kendimii bunu size belirtmek isterimki seni tanimiyorum ben onu savunanlarin viserion loncasi haric olmadigi görüsündeyim ki bana hak verenlerin hatti hesabi yok istersen anket acalim ? Yenilen serveri birakip gitsin ben raziyim ki zaten haddinizi aşiyorsunuz oyunda seviyeli adapli oyun oynamiyorsunuz terbiyenizle durüstce Ruoumat oldu sürece sizde ona benziceksiniz o günu vs atarkende farkettiniz zaten onun yaptigi yanlislari görmezdenn geldiniz sorun değil gercegi bilen biliyor ruoumat armadasimizda kenara gecip bi düsünsun artik ne kadar yanlis yaptini

Turkmmo Flood Engelleme

İstenmeyen Oyuncu Öylemi Prim Yapma KEsildin Videoları Yatmadım Diyerek Üste Çıkarsın Carissa Evohes Bir Birine Laf Atıp Sonra Kanka Diyorsun Çekemiyorsan Çek Git Kime Hakaret Etmişim İftira Atma Asım Kardeş OoKARADAYIoo 'ya Pot içiyor Diye Pm Attıklarını Unutma Saçma Sapan Konu Açma

@Shorty; @admin; İlgilenirmisin Hak Etmedim Laflar Söylüyor

Kardeşim ben sözümün arkasindayim delikanli sözünün eri olur ve sana gelince part8 diyorsun ben sana şunu diyicem bana çok değil sadece 1 tane ful 10 lu attimiz vsi kazanip mavinsari bayrak demeden tebrik ettigi video atarsan tüm server sahidim olsunki tüm setimi yere atarim ki zaten bana karşi vs bile kazanamadin hep yarida birakip kactin zaten kendini yenmiş gosterdin bide yüzsüz gibi bu işe Turkayi admini sokuyorsun amacin ben hakliyim hakli olmasam sizi etiketlemem görüşunde merak etme herkes neyin ne olduğunu biliyor türkayda doğruyu yapicana eminim ben haksizsam eğer ben yalan soyluyorsam hemen tum carlarimin silinmesine raziim sen bana karsi kazandigin 1 vs videon neden yok ? Cunki kazanmadin vsleri anlik foto alip tüyüyorsun amacindan vazgec düzelt kendini yada sonuclarina katlandinda is işten gecmis olur pisman olursun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri