HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İstenmeyen Oyuncu Öylemi Prim Yapma KEsildin Videoları Yatmadım Diyerek Üste Çıkarsın Carissa Evohes Bir Birine Laf Atıp Sonra Kanka Olcak Kadar Yüzsüz Birisin lAweRy - llHAKİMlll Hırsızlık Videosu Buldum Onu İncele Sonra Yorum Yap Kimi İstemiyon Çekemiyorsan Çek Git
Mor menekşe ağlıyormu ne
Turkmmo Flood Engelleme
İstenmeyen Oyuncu Öylemi Prim Yapma KEsildin Videoları Yatmadım Diyerek Üste Çıkarsın Carissa Evohes Bir Birine Laf Atıp Sonra Kanka Diyorsun Çekemiyorsan Çek Git Kime Hakaret Etmişim İftira Atma Asım Kardeş OoKARADAYIoo 'ya Pot içiyor Diye Pm Attıklarını Unutma Saçma Sapan Konu Açma
@Shorty; @admin; İlgilenirmisin Hak Etmedim Laflar Söylüyor
Düzenbaz ve sürekli oyundan oyuncuları kışkırtan düzen bozan oyunda hakaretler yağdıran sürekli kendini haklı çıkartmaya çalışan birini istemiyoruz oyunda sadece bu benim görüşüm değil serverin görüşüdür. !!!
İstenmeyen Oyuncu Öylemi Prim Yapma KEsildin Videoları Yatmadım Diyerek Üste Çıkarsın Carissa Evohes Bir Birine Laf Atıp Sonra Kanka Diyorsun Çekemiyorsan Çek Git Kime Hakaret Etmişim İftira Atma Asım Kardeş OoKARADAYIoo 'ya Pot içiyor Diye Pm Attıklarını Unutma Saçma Sapan Konu Açma
Son düzenleme:
oyunun değil sen kendi görüsünü acmıssın asım Senin hakkındada Öyle seyler dusunenler var oyunda huzur bozup ınsanları rahatsız ettıgıne dair.
Turkmmo Flood Engelleme
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)