Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

RuouMat istemiyoruz !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Evohes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 898

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Düzenbaz ve sürekli oyundan oyuncuları kışkırtan düzen bozan oyunda hakaretler yağdıran sürekli kendini haklı çıkartmaya çalışan birini istemiyoruz oyunda sadece bu benim görüşüm değil serverin görüşüdür. !!!

Son düzenleme:
Bildiği tek şey yanına 3-5 oyuncu alıp kendini yendim gibi göstermesidir. Bu herif kimdir bilinmez fakat asıl amacı bir çok oyuncuyu forum ortamında yenmiş gibi gösterip forumda ve oyun ortamında prim yapmaktır. :smile:

Bildiği tek şey yanına 3-5 oyuncu alıp kendini yendim gibi göstermesidir. Bu herif kimdir bilinmez fakat asıl amacı bir çok oyuncuyu forum ortamında yenmiş gibi gösterip forumda ve oyun ortamında prim yapmaktır. :smile:

Kurallarda yazılanlar uygulanirsa uzaklastirma almasi gerek bu konuda nasi ss alabiliriz bilmiyorum ama 20 video attim ki hak yerini bulacaktır çünki haddini aşti artik oyundaki oyuncularin nicklerini kirletmekten başka birsey yaptığı yok zaten :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri