D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sigarayı Bıraktım. :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RedKanzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

RedKanzy

hep doğru seçimi yap, fedakarlık gerektirse bile.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
640
Online süresi
11h 30m
Reaksiyon Skoru
77
Altın Konu
1
TM Yaşı
9 Yıl 8 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
172
MmoLira
68
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Sigarayı bırakalı bir haftayı geçti ve 3. günden sonra sigara içme arzusuna dayanmayı başarmaya başladım. 3. gün o kadar çok canım çekmesine rağmen dayandım. Genelde leblebi yemeyi tercih ediyorum canım sigara çektiğinde. Sizlerede tavsiye ederim.
2 çift alışkanlığım vardı benim. Çok kola içerim ve çok sigara bitiririm. Günde 1.5 paketi zorlardım.

Benim bir huyum vardı, bitirdiğim paketi çöpe atmazdım evde dolabımda biriktirirdim. Geçen hafta bitirdiğim bir paketi dolabıma koyarken dolabım o alanının neredeyse dolduğunu gördüm ve ne kadarlık sigara harcaması yapmışım diye hesaplamak istedim. Ağustos ayından bugüne kadar 1.800-2.000TL arası bir harcama yaptığımı gördüm. Gerçekten kendimi enayi gibi hissettim, işin daha kötü tarafı ise Kendimi zehirlemek için 2.000TL harcamış olmam. :)

Ailemin destekleri ile sigarayı bıraktım çok şükür, Allah'ın izniyle geri dönmem İnşaAllah sigaraya. Bırakmak isteyen arkadaşlara söylemek istediğim şey şu: "Şu ayda bırakırım, şu zaman bırakırım" diye kendinize boş yere zaman yaratmayın. Bırakmak isteyen adam kafasında bitirir, bırakır. Zaman yaratmak sadece ve sadece kendinizi kandırmaktan ötedir. Sigarayı bırakmak için başka şeylerede para harcamayın. Bırakın ve birdaha geri dönmeyin.

Umarım kullanan tüm kardeşlerim, abilerim bırakır. Boş yere kendilerini zehirlemezler.
(Not: 19 yaşında olduğuma bakmayın, çevrenin kötülüğünden mütevellit Lise 1'den beri kullanıyorum.)

İyi forumlar. :)

Tebrik ederim kardeşim, senin adına gerçekten çok sevindim umarım yeninden başlamazsın. Sen istedikten sonra herşey olur buna emin olabilirsin.

Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Tebrik ederim kardeşim böyle devam iradene sahip çık :) @RedKanzy;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tebrik ederim darısı başımıza

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri