noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

WMCP Güncel Sürüm 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 335
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

veritabanı bilgileriniz yanlış veya veritabanı portlarınız açık değil hangi veritabanına kurdunuz. oyunun içine mi yoksa sitenize mi? sitenize kurduysanız ip: 127.0.0.1 veya localhost yapınız. web sitenizde 3306 portunun açık olduğundan emin olunuz. vs vs :D

veritabanı bilgileriniz yanlış veya veritabanı portlarınız açık değil hangi veritabanına kurdunuz. oyunun içine mi yoksa sitenize mi? sitenize kurduysanız ip: 127.0.0.1 veya localhost yapınız. web sitenizde 3306 portunun açık olduğundan emin olunuz. vs vs :D
Peki hangisine kurmam gerekiyor ? :) oyunun c paneli yok veritabani olusturabilmem için onu sitenin hostundan yaptım. Navicat e de sql dosyalarını yükledim. Olması gereken nasıl ?

HEm dediğinizi denedim hemde local host bilgilerini yazdım yine veritabanına bağlanamadı diyor.. :(

Son düzenleme:
Bilgisayarıma Bağlanıp Kurulumuma yardımcı oldu. Teşekkür ederim :)

Ez044aisSim92eXml-jtEQ.png

@webmeric bu tür hatalar mevcut?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 0, Misafir: 4)

Geri