Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

WMCP Güncel Sürüm 1

indirmek için izniniz yok
Sürüm Notları;
03/09/2017 03:15:00 Güncelleme

- SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) hatası giderildi.
- Panel php sürümlerine uyumlu hale getirildi.
- 46 sayfanın php sql kodları yeniden güncellendi.

GÜNCELLEME NOTU : Zamanım çok olmadığı için ek eklentiler yapamıyorum panele, elimden geldiğince sorunlarını gidermeye çalışıyorum . Projelerimi bitirdikten sonra ek eklentiler ve yeni fileslera uyumlu hale getireceğim. Bu eklentileri eklemeye niyetlendiğim zaman buradan yazacağım sizlerinde tavsiyeleri ile panele tekrardan bir güncelleme getireceğiz.

Herkesin hataya düştüğü adımların hakkında bilgiler;
Rardaki sql dosyası PhpMyadmin içindir. Serverınızın güvenirliği ve site akışınız açısından sitenize kurmanızı tavsiye ediyorum. Oyunumuza ek bir mysql yükü bindirmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Yok ben illa oyun veritabanına kurmak istiyorum diyenleriniz var ise aranızda. Aşağıdaki sql dosyasını indirsin.

Siteye kurmaz iseniz kullanamayacağınız bölüm :
Sistem kur / ayarlar bölümüdür. Burada yazılan sistemler sadece phpmyadmin için yazılmıştır. Türleri InnoDB ' dir. İsteyenler bu türleri MyISAM olarak değiştirip oyun için de uygun hale getirebilir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni güncelleme ile ;
BİLGİLENDİRME : PANELE EKLİYECEĞİNİZ SERVERLARIN ŞİFRESİNİ CRYPTOLAYARAK DAHA GÜVENLİ BİR HALE ALMAK İÇİN ALINTIYI OKUYUNUZ

GUNCELLEME DOSYALARI GELDI
WM_class/WM_kontrol.php içinde CRYPTO_KEYWORDS sabitindeki değer sizin şifreleme anahtarınızdır.
Veritabanına kaydolan veritabanı şifreleri bu anahtar ile şifrelenerek veritabanına yazılır.
Böylelikle veritabanından veri çekme riski olmasa bile, çektiğini farz edelim çekilen şifreyi sadece bu anahtar ile çözebilirler. Bu anahtar harici şifre çözülemez.

Default olarak gelen : 9p8TKyxGAXtzRyULs1BmD5CuEFWMvclQ anahtarını değiştirmenizde fayda var. Çünkü şifrelense bile bu şifre ile şifreniz çözülebilir.
Anahtarınız : 8,16,32 haneden oluşmalıdır. İçinde (*-/+ vs.) özel karakter bulunmamalıdır.

KURULUM : İndireceğiniz dosyayı ftp nizdekiler ile değiştirin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar bazıları üye profiline girince sicili falan gözükmüyor diyor, ban sorgulanmıyor vs diyor.

Bunun sebebi account.sql tablosunu tam anlamı ile yüklememiş olmanız. Bunun için bir sistem kodladım hemen hangi servera tam olarak kurulum gerçekleşmemiş veya ana veritabanında sıkıntı varmı bunu kontrol edebileceksiniz..

Moo68N.jpg

sorun_varmi Klasörünü wmcp yi kurduğunuz dizine atın..
Kontrol ettikten sonra silebilirsiniz..

TEMALAR

onizleme.jpg
-------------------------------
onizleme139be.jpg
-------------------------------
onizlemeba2d0.jpg

1. SQL veri akışları güvenli bir hale getirildi.
  2. Dosya temizlenmeleri yapılarak boyutlar küçültüldü.
  3. Gereksiz kodlar silinerek sistem daha hızlı hale getirildi.
  4. 3 tane veritabanı 2 ye indirildi. (Sistemin daha hızlı çalışması için cpanele kurmanızı öneririm.)
  5. Tema giydirim türü 2 ye ayrıldı. 1.si zaten eskisi gibi 2.si ise sayfalar klasörüne tek tek dosya oluşturup sistem dosyasından değilde temadan çekmeyi sağlamak.
  6. Mail temasında önemli güncelleme yapıldı. Sayfa içinde kodlardan ayrıştırılıp mail tema klasörüne eklendi. Böylelikle tüm maillerin tasarımlarını değiştirebilir, Mail gönderirken default yazı yerine kendi yazılarınızı ekleyebilirsiniz.
  7. Gereksiz classlar ve fonksiyonlar silindi.
  8. Port değişince panele bağlanmama sorunu giderildi.
  9. Şu an paneli ücretsiz olan hostinger'de test ettim eskiden yavaş çalışıyordu şu an gayet akıcı çalışıyor.

WMCP KISA TANITIM
V00vDj.png
gqqZ6N.png
7qqMDl.png
P00PD8.png
2rr8WN.png
R00opa.png
1LLME5.png
Lyy1DV.png
vbbn7O.png
ZZZ7Xg.png
nRRLlB.png
vbbnPr.png

KURULUM VIDEOSU

İNDİRME LİNKİ
https://www.dosyaupload.com/dmbK

VİRÜS TOTAL
https://www.virustotal.com/#/file/6932b96378bf6d88a4d1cf7f67fd74e72903b9c7036982012f0248a354a37995/detection
Yazar
webmeric
Kaynak İndirilme
26
Görüntüleme
615
İlk yayınlama
Son Güncelleme
Değerlendirme
0.00 yıldız(lar) 0 rating
Geri