BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

WMCP Güncel Sürüm 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 335
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@umut1937;
kardeşim küfredeceğim en sonunda bu kadar uzun yorumlar niye yazıyorsun mal gibi okuyorum bende :D
her neyse çok uzattın daha fazla yorum yapma sen :(
adam öncesinde videolu vs. her türlü bu konuyu paylaşmıştı sonrasında eski konusunu kapattı bu yeni konuya da acele açmıştı ve tabi ki düzenleme şansı olmamıştı. daha 1-2 hafta önce linklerde bozuktu biz uyardık.
her şey dört dörtlük olacak değil adam işim var sevabına paylaştım diyor.
sen c++ bölümünde hiç baktın mı? bilmiyorum ama hiç bir kod düzgün çalışmıyor veya filesler arası o kadar çok sorun yaratıyor ki günlerce hataları bulmak ile uğraşıyoruz.

bir sql veya kurulum belirtmediği için arkadaşın sorumlu olduğunu sanmıyorum eğer web sitesi kuruyorsanız veya metin2 serverleri ile gerçekten uğraşmış iseniz zaten veritabanın farkında olmanız gerekirdi. bu sizin acemiliğinizden kaynaklanmakta. @webmeric; kardeşimin bu kadar konusunu detaylandırmasına gerek yok! zaten elinden geleni yapmış eski konusunun devamı olarak açılmıştı bu konu da o yüzden detaylı bir bilgi yok ama youtube "wmcp kurulum" yazsanız zaten her şey çıkıyor. @webmeric; güncellemeler için tekrar teşekkürler.

Ne güzel işte kendine mal diyerek konuyu kavramışsın küfüre gelince aciz isen zaten küfür edersin şunu yap buna yap diyerek olmuyor bu işler sen ananın karnından c++ biliyor olarakmı dogdun neyse webmeric uzatma dedi uzatmiyacagım
bu son yorumum saçma sapan fantazilerini benim alıntımdan uzak tut

Hocam burası tartışma yeri değil. Sizden ricam daha mesaj atmayın. Konunun uzayıp gitmesini istemiyorum. Sizede iyi günler . Hayırlı bayramlar
peki webmeric teşekkür ederim uzatmiyacagım kolay gelsin.

Eline Sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri