BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

WMCP Güncel Sürüm 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 335
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sayın yetkili panelde sorun var sorunda şudur sunucuya reboot attığınız vakit wmcp.sql dosyası bozuluyor istiyorsanız resim yada videolu kanıtta eklerim.

umut bey kurarken sql dosyanızı mysql databasenizin farklı bir ayarda olmasından kaynaklı herkese önerdiğim gibi sizde web sitenizin mysql ağına kurarsanız daha hızlı bir site akışına sahip olabilirsiniz.
eğer oyunun mysql ağına kurmak istiyorsanız da bu hata yı çözmek için sqlnizi mariadb veya kendinize göre ayarlamanız gerekmektedir.
Konu kapatılmasını gerektirecek veya kusurlu bir sorun panelde göremiyorum.

Sayın yetkili panelde sorun var sorunda şudur sunucuya reboot attığınız vakit wmcp.sql dosyası bozuluyor istiyorsanız resim yada videolu kanıtta eklerim.
Dosyayı oyun veritabanina kayıt etmeden önce oluşturduğun veri tabanına kodlama dili olarak utf8 general ci verin reboot attığınız zaman kodlarda bozulma olmayacaktır denemedim ama dediğin sorun bundan kaynaklanıyor dil belirtmediğin için otomatik bir dil atıyor oda bozulmasına sebebiyet veriyor dediğimi yaparsan sorun büyük ihtimalle düzelecektir.

umut bey kurarken sql dosyanızı mysql databasenizin farklı bir ayarda olmasından kaynaklı herkese önerdiğim gibi sizde web sitenizin mysql ağına kurarsanız daha hızlı bir site akışına sahip olabilirsiniz.
eğer oyunun mysql ağına kurmak istiyorsanız da bu hata yı çözmek için sqlnizi mariadb veya kendinize göre ayarlamanız gerekmektedir.
Konu kapatılmasını gerektirecek veya kusurlu bir sorun panelde göremiyorum.

Öneri için teşekkür ederim fakat ben konunun kapatılması talebinde bulunmadım sadece alıntı yaptım yetkilinin yorumunu

Dosyayı oyun veritabanina kayıt etmeden önce oluşturduğun veri tabanına kodlama dili olarak utf8 general ci verin reboot attığınız zaman kodlarda bozulma olmayacaktır denemedim ama dediğin sorun bundan kaynaklanıyor dil belirtmediğin için otomatik bir dil atıyor oda bozulmasına sebebiyet veriyor dediğimi yaparsan sorun büyük ihtimalle düzelecektir.

Öneriniz için teşekkür ederim fakat üstteki alıntıda belirttiği gibi navicat (Oyun Sunucusu) na kurulduğu vakit reboot atınca sorun yaşanıyor fakat phpmyadmin üzerinden kurulduğu vakit hız artışı görmedim ama daha stabil ve reboot atınca wmcp.sql dosyası bozulmuyor teşekkürler iyi forumlar.

@umut1937 sql dosyasında sorun olduğunu nereden çıkarttın ki ? rardaki sql dosyası phpmyadmin yani site için diyorum kaç kere. Sitenin mysql türü InnoDB ' dir. Linux local mysql ' e yüklemek istiyorsanız. InnoDB olan yerleri MyISAM olarak değiştireceksiniz. Her şey olup bitecek.

@umut1937 sql dosyasında sorun olduğunu nereden çıkarttın ki ? rardaki sql dosyası phpmyadmin yani site için diyorum kaç kere. Sitenin mysql türü InnoDB ' dir. Linux local mysql ' e yüklemek istiyorsanız. InnoDB olan yerleri MyISAM olarak değiştireceksiniz. Her şey olup bitecek.

şuan burada belirttiklerin neden konunda yok acaba sizin bunu konuda belirtmeniz gerekmiyormu çünkü eski sürümü navicat (freebsd-mysql ) ile uyumlu idi yeni sürümde bu degişiklik var ise konuda neden belirtmiyorsun ?
bak panelini beğenerek kullanıyorum emeğine lafım yok yanlış anlaşılmasın ama konunda belirtmediğin birşeyi nasıl bilebilirim yorumları okumuyorum belki ?

Teşekkür ederim hayırlı forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri