Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

WMCP Güncel Sürüm 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 335
  • Görüntüleme Görüntüleme 68K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

webmeric_wmcp.sql navicata atıyorum fakat gözükmüyor hiçbirşey sorun nedir ?
Hocam Navicata Yeni Database oluştur - Character Set : utf8 -- UTF-8 Unicode | Collaction : utf8_turkish_ci

bu şekilde oluştur.

Database Oluşturmayı bilmiyorsan :

Navicatta oluşturduğun Mysql hesabına Login ol . Daha sonra Mysql hesabının üzerine Sağ tıkla. Ordan New Database de.
Yukarıda belirttiğim ayarları Yap.

Database adını WEBMERİC > SETTİNGS KLASÖRÜNDEKİ | WM_database_ayar.php | Gir Ve oradaki |
#veritabanı
@define('avt', 'webmeric_wmcp'); | kısımındaki isimi databasede kullanacağın isme göre editle.

-----------------

Ancak Benherşeyi sorunsuz yaptım Hala |

HATA !

Bakım dizini bulunamadı

-----------------

SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user ''@'localhost' (using password: YES)

----------------

Hatası Alıyorum WebMeric bi yardımcı olurmusun.

Evet SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) hatası veriyor yardımcı olabilirmisiniz ?

Evet SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) hatası veriyor yardımcı olabilirmisiniz ?
Güncel yokmu sorunu çözcek wm settings deki databaseyi düzenledim ip şifre doğru

benim sorunu bilen arkadaş yokmu ya ?
SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO)

Paylaşım için teşekkürler,birçok yapamayan arkadaşa yardımcı olacak bir panel

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri