- Konular
- 133
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 481
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 500
- DevLira
- 42
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@webmeric; acaba şu market panelindeki dediğim noktaya bakarmısın bi
- Konular
- 12
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 96
- DevLira
- 0
Hocam Ben hala | SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user ''@'localhost' (using password: YES) | Hatası alıyorum WMadmin Girerken Sunucu bilgilerimi WMsetting `e Düzgün bir şekilde attım bunun Çözümü nedir yardımcı olurmusunuz ? | Skype v.s Varsa veririmsiniz.
- Konular
- 12
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 96
- DevLira
- 0
Hocam Ben| SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user ''@'localhost' (using password: YES) | Hatası alıyorum WMadmin Girerken Sunucu bilgilerimi WMsetting `e Düzgün bir şekilde attım bunun Çözümü nedir yardımcı olurmusunuz ? | Skype v.s Varsa veririmsiniz.Güncelleme dosyaları geldi.
WM_class/WM_kontrol.php içinde CRYPTO_KEYWORDS sabitindeki değer sizin şifreleme anahtarınızdır.
Veritabanına kaydolan veritabanı şifreleri bu anahtar ile şifrelenerek veritabanına yazılır.
Böylelikle veritabanından veri çekme riski olmasa bile, çektiğini farz edelim çekilen şifreyi sadece bu anahtar ile çözebilirler. Bu anahtar harici şifre çözülemez.
Default olarak gelen : 9p8TKyxGAXtzRyULs1BmD5CuEFWMvclQ anahtarını değiştirmenizde fayda var. Çünkü şifrelense bile bu şifre ile şifreniz çözülebilir.
Anahtarınız : 8,16,32 haneden oluşmalıdır. İçinde (*-/+ vs.) özel karakter bulunmamalıdır.
Kurulum : İndireceğiniz dosyayı ftp nizdekiler ile değiştirin.
Dosya :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virustotal:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 133
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 481
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 500
- DevLira
- 42
Hocam Ben| SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user ''@'localhost' (using password: YES) | Hatası alıyorum WMadmin Girerken Sunucu bilgilerimi WMsetting `e Düzgün bir şekilde attım bunun Çözümü nedir yardımcı olurmusunuz ? | Skype v.s Varsa veririmsiniz.
Dayı o güvenlik profili olduğu için önceden olan güvenlik profili şimdiki güncellemede kabul etmiyor, o yüzden dolayı önceden oluşturduğun şifre düzen tutmuyor.
Çözüm için Serveri sil tekrardan kur yoksa Metin2 sayfan açılmaz bulunmadı yazar.. Kendine ağit bir anahtar kodlaması oluştur 32 haneli zor bir şekilde
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bu kodu nereye yazıcaz ve nasıl oluşturucaz yardım edermisin skypedenDayı o güvenlik profili olduğu için önceden olan güvenlik profili şimdiki güncellemede kabul etmiyor, o yüzden dolayı önceden oluşturduğun şifre düzen tutmuyor.
Çözüm için Serveri sil tekrardan kur yoksa Metin2 sayfan açılmaz bulunmadı yazar.. Kendine ağit bir anahtar kodlaması oluştur 32 haneli zor bir şekilde
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)