Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Admin Bey dikkatine 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hellturq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 699
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hellturq

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 6 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yapılan anlaşmayı herkes gördü verilen sözleri sınırsız banın kalkması gerekiyor neyin malzemesini arıyorsun admin hala ? Hakkındaki 3 videodan 2 sini sildirmişsin 1 tanesi hala duruyor demişsin

( )

Burada sadece ezik mi demişsin ?

(Ben sana gerekli şartları sundum ve bir tek bu video bile ezik kelimesinden başka şeyler kullandığının kanıtı.)

inkar eden oldu mu doğruları konuşanı dokuz köyden kovarlarmış kanıtta o video görülülüyor o ceza devam edicekti sınırsız ban kalkacaktı anlaşma böyleyd . onumu malzeme ediyosun 1 videonun içeriginde cezası ney ise görülüyor devam edicekti anlaşmaya uyun önce sınırsız banı kaldırın sözünüzü görelim siz ReLinin vesaire ana bacı kitap en büyük küfürleri edenin banını açtınız adaletsiz davrandınız nerdeydi şeref gurur şimdi mi şeref gurur yaptınız şaka gibi benden en büyük suçluların banını açtınız bana gelince niye böyle oldu gerçek yüzünüz dökülüyor haram zıkkım olsun Allah yedirmesin boğazınızdan geçmesin yalancı insanlar kendileri anlaşma yapıyor o videoda ne var ana bacı yok bişey yok var mı bi aksi hile hırsızlar ağır küfür var mı ? amacınız ne azıcık adaletli davranın ortada verilen sözler var 1 video kalmış özür dilendi cezanın düşmesi gerekiyor yaptıgınız anlaşmalara önce bi kendiniz uyun .insan olsanız benimde banımı açardınız gurunuz şerefiniz utansın tamam mı. böyle insanlarsınız
Türkaya ana bacı söverler gider banını açar yazık size siz işinize gelmez. @admin; yalanlarınızı Allaha havale ediyorum. sözünüzü tutmadınız gittik beni adamla konuşturdunuz sözünüzü videolar hall oldu Şimdi bahane arıyosun hersey açık net ortada Emrah Gündüz diyeceklerim bu kadar artık savcılık ilgilensin bu saatten sonra tatlı dille konuşmak yok hepsinin belgeleri var yapılan adaletsizlerin tutulmayan sözlerin bedeli ödenecek

Son düzenleme:
Senin ayrıcalığın ne dostum torpil mi var yapılan anlaşma nedir?

Senin ayrıcalığın ne dostum torpil mi var yapılan anlaşma nedir?

bak burda görüntüler var inkar ediyorlar bide sözlerinde durmuyor 1 video olduğunu söylüyor kendi ağzıyla diğer videolar yok özür dilendi halledildi sözünde durmuyorlar sınırsız banı kaldırmıyor ama şuna gelince. Türkayın anasına bacısına söverler gider banını açar en büyük suçluları açar bize gelince açmaz namus şeref sen düşün işte kardeşim . videyouda görüyosun 1 videonun içinde ezik am biti kapak altına sıçan yazmışım o ceza devam etsin diyoruz bide bak açın bile demiyorum ceza devam etsin sınırsızı kaldırın diyorum yav bunlar nasıl insan doğru konuşanı dokuz köyden kovarlarmış kardeşim bunlar başkalarına çalışsın daha çok anlatılacak şeyler varda saygısızlık olmasın bunlar tatlı dilden anlamıyor kötümü konuşalım adaletsiz insanlar sözlerinde durmayan insanlar Allah yedirmez bu emeği Allah elbet çoluğundan çocuğundan çıkarır sıkıntı yok torpillik bi durum yok zaten ortada görüntüler var kendileri diyor ama baskasına gelince ReLinin vesaire onların banını açarlar bunlar böyle insan kardeş her zaman çelişki yalan verilen sözlerin tutulmaması tutarsızlık

Son düzenleme:
Anladım geçmiş olsun birader

herşey ortada işte Bu saatten sonr aAllah çoluğundan çocuğundan çıkarır evli barklı adam elbet boğazdan geçmez 1.5 milyarım gitti hakkımı arıyacağım bu saatten sonra Allah fitil fitil çıkarsın verilen sözler tutulmaz sınırsız banı kaldırmaz kendisi söyler 1 video var diye işleme almaz hadi bu saatten sonra Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın kim kazanıcak görücegiz gerekirse karsıyakada geliriz sıkıntı yok tatlı dil anlamıyorlarsa bizde böyle konuşalım bu saatten sonra.

Turkmmo Flood Engelleme

ortada belgeler var görütünler var hala inkar ediyor bide malzeme arıyor sırf o videodan dolayı banı açmamak için ya sizde gurur şeref yok mu ananıza bacınıza sövmüşler onları açtınız ben burda am biti ezik demişim benim mi açmıcaksınız aradaki namus şeref farkını görüyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri