- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sınırsızın kaldırılmasını cezanın 2 ay veya sohbet cezası uygulanmasını bekliyorum detaylı açıklamayı yaptım bu saatten sonra yasal yollarla işlem yapılacaktır gerekli belgeler toplanmış dosya hazırlanmış bulunmakta saklı tutuyorum sınırsız kalkmadıgı taktirde işleme başlancagını belirtmek isterim güzellikle konuştum bir yere kadar artık bizimde sabrımız var sözler tutulmuyorsa ortada adaletsizlik var ise bizde belgelerimizle konuşacağız bu saatten sonra gerek dıer ceza almış oyuncular olsun dosyada hepsinin belgeleri var adaletten eşitlikten yanayım . 2 aya düşürün cezayı sınırsızı kaldırın kimse üzülmesin 2022 nin kalkmasını bekliyorum sohbet cezası veya 2 ay ceza uygulanmasını bekliyorum.. aksı taktırde artık yasal yollarla belgelerimle konuşacağım dosyayı saklı tutuyorum ciddiyetle belirtiyorum, sınırsızın kalkmasını bekliyorum @Shorty; @admin;
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yasal yollara başvurabilirsin. Yasal yollardan hakkını aramak isteyen her vatandaşımıza, yasal yollara gitmesini öneriyoruz. Hakkını mahkemede aramak isteyen oyuncularımıza saygımız sonsuz, fakat yasal süreç itibariyle hesabınızda bu süreç sonlanana kadar herhangi bir işlem yapmamız söz konusu değil
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,131
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,756,565
- DevLira
- -3
Yasal yollara başvurabilirsin. Yasal yollardan hakkını aramak isteyen her vatandaşımıza, yasal yollara gitmesini öneriyoruz. Hakkını mahkemede aramak isteyen oyuncularımıza saygımız sonsuz, fakat yasal süreç itibariyle hesabınızda bu süreç sonlanana kadar herhangi bir işlem yapmamız söz konusu değil
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...