HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bana smacak haric yendiğin 1 vs söylesene çok değil sadece 1 vs söyle10-3 Kesilince Pot Diye Ağlayan Asıma BaksenSetine Atılan Vs Dile Getirmek Bile İstemiyorum Sus Adamın 2 Bin T Nerde Konu Meşgul Etme Tatlım By
![]()
beni 10 3 sen kes seti yere atarm setine atilan vsde bitmedi ustelik onuda uydurmaHepsi Forumda Tatlım Sana Part 5 Yaptım Yeter Sana KEsile Kesile Doymadın Hep Ağlıyon Pot DiyeBana smacak haric yendiğin 1 vs söylesene çok değil sadece 1 vs söylebeni 10 3 sen kes seti yere atarm setine atilan vsde bitmedi ustelik onuda uydurma
Guncel 
Turkmmo Flood Engelleme
Neden herkes izlerken sadece 1 el aalanildin oda tanricalar bitti halde 1 el nedir ? Bunu acikla madem kimse sana inanmiyor rondely bosuna ceneni yorma kardesim vazgec yenemiyorsun bukemedin elide öp caca bile 1 el verdi sana herkese yeniliyon gelip foruma ağliyon ağlicaksan vs atmicaksin kardeşim

Turkmmo Flood Engelleme
Hepsi Forumda Tatlım Sana Part 5 Yaptım Yeter Sana KEsile Kesile Doymadın Hep Ağlıyon Pot Diye![]()
![]()
Neden herkes izlerken sadece 1 el aalanildin oda tanricalar bitti halde 1 el nedir ? Bunu acikla madem kimse sana inanmiyor rondely bosuna ceneni yorma kardesim vazgec yenemiyorsun bukemedin elide öp caca bile 1 el verdi sana herkese yeniliyon gelip foruma ağliyon ağlicaksan vs atmicaksin kardeşim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)