mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

CacaReyiz VERSUS Rondely

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CacaReyiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Yüzsüz Diyene Bak Part 5 Yaptım Sana En son Setine Attık Vermedin Adamında 2.bin T Sen Hayırdır Tosunum Kesilince Pot Diye Ağlayan :D Cahilliğine Veriyom Bu Konuşmanı Aksam Geldim Piyasada Yoksun :D :D

Kardeşim rahatsizmisin sen numarami yapiyorsun 10 1 yendim seni en son ve sen beni sadece 1 keremi ne yendin oda 10 9 ondada bise basmamstm sebnem felan galeye almadim icin üstelik sen bana part5 yapacak kapasiteye sahib dilsin yüzsüzmüsün olum yeni 10 1 kestim şakami yapiyon guncel atip duruyon sacma sapan konulara klasik setinle her gun kesiyom seni la gir bida kesim

Kardeşim rahatsizmisin sen numarami yapiyorsun 10 1 yendim seni en son ve sen beni sadece 1 keremi ne yendin oda 10 9 ondada bise basmamstm sebnem felan galeye almadim icin üstelik sen bana part5 yapacak kapasiteye sahib dilsin yüzsüzmüsün olum yeni 10 1 kestim şakami yapiyon guncel atip duruyon sacma sapan konulara klasik setinle her gun kesiyom seni la gir bida kesim

Ağlama Yeğenim Kesilince Part 5 Forumda Hepsi Yarin Hazır ol Atacaz :D :D Yine Vs Deyip Oyundan Firar Etmede :D

Ağlama Yeğenim Kesilince Part 5 Forumda Hepsi Yarin Hazır ol Atacaz :D :D Yine Vs Deyip Oyundan Firar Etmede :D

Sıkinti yok yenecem icin :D daha dogrusu antreman yapicam icin icim rahat klasik sura seni ne zaman vsden kactimda oyundan cikti diyon kufur etmemek icin kendimi zor tutuyorm yalan soyleyip durma az adam ol vs diyorsun atiyorux yeniyorum zaten hergün nerdeyse senle va atmaktan biktim resmen ama yine gel yine keserim

10-3 Kesilince Pot Diye Ağlayan Asıma Baksen :D Setine Atılan Vs Dile Getirmek Bile İstemiyorum Sus Adamın 2 Bin T Nerde Konu Meşgul Etme Tatlım By :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri