farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

DAYIIIII WS ResingPover(AtmacaReis)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 06DAYI06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 292

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ONCELIKLE IYI FORUMLAR
BU ŞAHISLA WS ATACAKTIK BEN 250T KAYBEDERSEM ODA YANGLI ITEM VERICEKTI 1 ADET ŞAYET O Kİ VİDEODA DA İZLEYECEGINIZ ÜZERE 2 EL KESTIM 2. ELDEN SONRA KARI GİBİ BEYAZ BAYRAK BASIP GORÜŞ ACIMI KAPATTI VİDEOLAR HERŞEYİ ANLATIYOR BU ZAMANA KADAR BENI BILEN BILIR..

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

büyü hızlı kostumun yoksa o benım sorunum degil. "Şebnem - ot vesayre basmak serbest dimi? degişin bayrak bas demek anlamına gelmez. erkek gibi oynayacaksan hodri meydan !
"Şebnem - ot vesayre basmak serbest dimi?" diyorum takmadan geçiyosun tekrardan soruncada "Bas bas" diyosun. Ee şimdi ben gelmişim buna sormuşum serbestmi diye bu evet demişin bende basmışım. Sorun nerde? Hem şöyle düşün o para vermişsin b.hızlı kostum almışsın onu kullanıyo bende para verdim beyaz bayrak aldım onu kullanıyorum. Oke?

büyü hızlı kostumun yoksa o benım sorunum degil. "Şebnem - ot vesayre basmak serbest dimi? degişin bayrak bas demek anlamına gelmez. erkek gibi oynayacaksan hodri meydan !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri