- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ONCELIKLE IYI FORUMLAR
BU ŞAHISLA WS ATACAKTIK BEN 250T KAYBEDERSEM ODA YANGLI ITEM VERICEKTI 1 ADET ŞAYET O Kİ VİDEODA DA İZLEYECEGINIZ ÜZERE 2 EL KESTIM 2. ELDEN SONRA KARI GİBİ BEYAZ BAYRAK BASIP GORÜŞ ACIMI KAPATTI VİDEOLAR HERŞEYİ ANLATIYOR BU ZAMANA KADAR BENI BILEN BILIR..
BU ŞAHISLA WS ATACAKTIK BEN 250T KAYBEDERSEM ODA YANGLI ITEM VERICEKTI 1 ADET ŞAYET O Kİ VİDEODA DA İZLEYECEGINIZ ÜZERE 2 EL KESTIM 2. ELDEN SONRA KARI GİBİ BEYAZ BAYRAK BASIP GORÜŞ ACIMI KAPATTI VİDEOLAR HERŞEYİ ANLATIYOR BU ZAMANA KADAR BENI BILEN BILIR..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Güncel..
büyü hızlı kostumun yoksa o benım sorunum degil. "Şebnem - ot vesayre basmak serbest dimi? degişin bayrak bas demek anlamına gelmez. erkek gibi oynayacaksan hodri meydan !
- Konular
- 16
- Online süresi
- 1h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 166
- DevLira
- 0
"Şebnem - ot vesayre basmak serbest dimi?" diyorum takmadan geçiyosun tekrardan soruncada "Bas bas" diyosun. Ee şimdi ben gelmişim buna sormuşum serbestmi diye bu evet demişin bende basmışım. Sorun nerde? Hem şöyle düşün o para vermişsin b.hızlı kostum almışsın onu kullanıyo bende para verdim beyaz bayrak aldım onu kullanıyorum. Oke?
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Tebrikler.
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
büyü hızlı kostumun yoksa o benım sorunum degil. "Şebnem - ot vesayre basmak serbest dimi? degişin bayrak bas demek anlamına gelmez. erkek gibi oynayacaksan hodri meydan !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)