HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Userinterface/instancebase.cpp açılır-aratılır:
Kod:
if (12010 <= vnum && vnum <= 12049)
Kod:
if (vnum >= 20760 && vnum <= 20959)
{
__AttachEffect(EFFECT_REFINED+YENI_YILDIRIM_EFEKTI _BLACK);
}
instancebase.h açılır-aratılır:
Kod:
EFFECT_BODYARMOR_SPECIAL2,
Kod:
YENI_YILDIRIM_EFEKTI_BLACK,
root/playersettingsmodule.py açılır-aratılır:
Kod:
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+20, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
Kod:
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+22, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-5-1.mse")
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bunu Pack'e atıp
Index'e Ekleyin;
Kod:
*black_new_armor_effects
*
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkürler yardımın içinsadece istediğin zırhta parlamasını istiyorsan şu şekilde yapıcaksın
her karakterin zırh kodlarını atıyorum 52019 52029 52039 52049 yapıcaksın ordaki alana Kod:if (vnum >= 52019 && vnum <= 52049) { __AttachEffect(EFFECT_REFINED+YENI_YILDIRIM_EFEKTI _BLACK); }
böyle yapıcaksın sonra player settingteki yeri kendine göre derlersin 1 den fazla zırha farklı farklı efekt vermek istersen aynı kodların yanına 1 - 2 diye gidersin şu şekilde
YENI_YILDIRIM_EFEKTI _BLACK1
YENI_YILDIRIM_EFEKTI _BLACK2
şeklinde çoğaltarak ekleyebilirsin.
hayırlı forumlar
Sadece belirli zırhlarda parlamasını istiyorsak napabilirizkonu için teşekkür ederim
Sadece belirli zırhlarda parlamasını istiyorsak napabilirizkonu için teşekkür ederim
sadece istediğin zırhta parlamasını istiyorsan şu şekilde yapıcaksın
her karakterin zırh kodlarını atıyorum 52019 52029 52039 52049 yapıcaksın ordaki alana Kod:if (vnum >= 52019 && vnum <= 52049) { __AttachEffect(EFFECT_REFINED+YENI_YILDIRIM_EFEKTI _BLACK); }
böyle yapıcaksın sonra player settingteki yeri kendine göre derlersin 1 den fazla zırha farklı farklı efekt vermek istersen aynı kodların yanına 1 - 2 diye gidersin şu şekilde
YENI_YILDIRIM_EFEKTI _BLACK1
YENI_YILDIRIM_EFEKTI _BLACK2
şeklinde çoğaltarak ekleyebilirsin.
hayırlı forumlar
Orada yazan sayılar itemlerin vnum(kod) aralığı.bu item kodlarını nasıl coğaltacam beyler mesela mavi çeliğe ekledim sura celiğinede ekledim ee samanla nijja celıklerı eklenmemiş kalıcak ?
Bütün itemler aynı vnum aralığında olduğu için arkadaş öyle vermiş.
Efekt vereceğin itemlerin vnum'larını bize atarsan yardımcı olabiliriz belki de.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)