Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hhahahahaahahahahahaahahahaha Ulan gülmekten ölüyorum şuanda haykırdım ulan bu cektiniz son eldi zaten ayriyetten sizin Juwenly karakteriniz bizim grubtaydı bari iftira atıyorsunuz düzgün atın lan böylece kendinizi acığa verdinizüzgünüm carissa daha çok çalışman lazım iftira atarken Juwenly arkadas kımse o vahşeti gördü zaten wuww
Diğer konuda da soyledim skor 8-5 sen geride iken bastıgın yaşam bu o zaman grubunda kimse yoktu sağ üst kosede harita var gördün mü onu ordaki mor noktalara bak senin yabancı bayrak olan 2 kişi var biri sensin biri de senin hpcin. Hala ikna olmadıysan bu elin komple videosunu da atarım bu kadar balık hafızalı olma.
Ben daha fazla muhattap olmak istemiyorum
@Shorty ; türkay biliyorum senin işin değil ama burada gelip çarıma leke atıyorlar ve orada pot dahi yok ilgilenirmisin
Turkmmo Flood Engelleme
kardeşim orada eğer pot varsa bunu kanıtlarmısınızneresinde pot var oranın
OoKARADAYIoO Vs Evohes -Newaros Vs bitiminden Sonra Evohesin Bana attığı Pm Buyrun Arkadaş Bizim Lonca Savaşı Yaparak Vs attığımızı İddia etti Evohes 5 Yaşındaki Çocuğu Geçtin Ha türkayıda etiketliorsun Faceden Türkaya Küfür et Sonrada burdan ve Oyundan Yağ Yak Aslanım Biraz Delikanlı Ol Delikanlı...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)