kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Newaros'un Vslerdeki Pot Show'u

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carrissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

hhahahahaahahahahahaahahahaha Ulan gülmekten ölüyorum şuanda haykırdım ulan bu cektiniz son eldi zaten ayriyetten sizin Juwenly karakteriniz bizim grubtaydı bari iftira atıyorsunuz düzgün atın lan böylece kendinizi acığa verdiniz :( üzgünüm carissa daha çok çalışman lazım iftira atarken Juwenly arkadas kımse o vahşeti gördü zaten wuww
Diğer konuda da soyledim skor 8-5 sen geride iken bastıgın yaşam bu o zaman grubunda kimse yoktu sağ üst kosede harita var gördün mü onu ordaki mor noktalara bak senin yabancı bayrak olan 2 kişi var biri sensin biri de senin hpcin. Hala ikna olmadıysan bu elin komple videosunu da atarım bu kadar balık hafızalı olma.

Ben daha fazla muhattap olmak istemiyorum

@Shorty ; türkay biliyorum senin işin değil ama burada gelip çarıma leke atıyorlar ve orada pot dahi yok ilgilenirmisin

Turkmmo Flood Engelleme

kardeşim orada eğer pot varsa bunu kanıtlarmısınız :D neresinde pot var oranın

OoKARADAYIoO Vs Evohes -Newaros Vs bitiminden Sonra Evohesin Bana attığı Pm Buyrun Arkadaş Bizim Lonca Savaşı Yaparak Vs attığımızı İddia etti Evohes 5 Yaşındaki Çocuğu Geçtin Ha türkayıda etiketliorsun Faceden Türkaya Küfür et Sonrada burdan ve Oyundan Yağ Yak Aslanım Biraz Delikanlı Ol Delikanlı...

VPV0kq.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri