Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Newaros'un Vslerdeki Pot Show'u

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carrissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Hayırdır senin yorumun falan konuyu terket hemen şimdi , git afk çarlara vsde.

Sende git bana engel atıp alttan Pleidas vs diyip prim yap
;).. Bu oyunda tanıdığım en iyi pot satıcı sensin tebrikler afk değildin 10dk ya hazır ol diyince afk oldun.. Sv ye artislik yapim derken hep mi rezil olursun bee ağlama zorunaaaaaaaaa gitmesin sen konu güncelle :D lan zavallısın acıyom sana :)

Son düzenleme:
hhahahahaahahahahahaahahahaha Ulan gülmekten ölüyorum şuanda haykırdım ulan bu cektiniz son eldi zaten ayriyetten sizin Juwenly karakteriniz bizim grubtaydı bari iftira atıyorsunuz düzgün atın lan böylece kendinizi acığa verdiniz :( üzgünüm carissa daha çok çalışman lazım iftira atarken Juwenly arkadas kımse o vahşeti gördü zaten wuww

Hayırdır senin yorumun falan konuyu terket hemen şimdi , git afk çarlara vsde.

Sende git bana engel atıp alttan Pleidas vs diyip prim yap
;).. Bu oyunda tanıdığım en iyi pot satıcı sensin tebrikler afk değildin 10dk ya hazır ol diyince afk oldun.. Sv ye artislik yapim derken hep mi rezil olursun bee ağlama zorunaaaaaaaaa gitmesin sen konu güncelle :D lan zavallısın acıyom sana :)

Ulan kaybol şurdan işine bak git afk çarlara vs de alttan beni engelleyen sensin ben değilim şimdi işine bak kendin yaptığın şeyi bana deme kaybol.

hhahahahaahahahahahaahahahaha Ulan gülmekten ölüyorum şuanda haykırdım ulan bu cektiniz son eldi zaten ayriyetten sizin Juwenly karakteriniz bizim grubtaydı bari iftira atıyorsunuz düzgün atın lan böylece kendinizi acığa verdiniz :( üzgünüm carissa daha çok çalışman lazım iftira atarken Juwenly arkadas kımse o vahşeti gördü zaten wuww

Sana iftira atan kim şakir herşey ortada halen iftira diyorsun hayırdır kralmı kesildin başımıza işine bak işine.

Diğer konuda da soyledim skor 8-5 sen geride iken bastıgın yaşam bu o zaman grubunda kimse yoktu sağ üst kosede harita var gördün mü onu ordaki mor noktalara bak senin yabancı bayrak olan 2 kişi var biri sensin biri de senin hpcin. Hala ikna olmadıysan bu elin komple videosunu da atarım bu kadar balık hafızalı olma.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri