Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
@Shorty ; türkay biliyorum senin işin değil ama burada gelip çarıma leke atıyorlar ve orada pot dahi yok ilgilenirmisin
Turkmmo Flood Engelleme
kardeşim orada eğer pot varsa bunu kanıtlarmısınızneresinde pot var oranın
Birader her konuya Shortyimi etiketliceksin hayırdır sende bizim çarlarımızın ismini kirletiyorsun sana yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapma kaybol şimdi konudan.
Adam haklı beyler adam pot değil yaşam bastı lütfen dagılın@Shorty ; türkay biliyorum senin işin değil ama burada gelip çarıma leke atıyorlar ve orada pot dahi yok ilgilenirmisin
Turkmmo Flood Engelleme
kardeşim orada eğer pot varsa bunu kanıtlarmısınızneresinde pot var oranın
Turkmmo Flood Engelleme
Ferdi biz iftira etmiyorz kardeşim o da iftira atsın günes balcıkla sıvanmaz ama balçık her zaman balcık işte değişmez.Birader her konuya Shortyimi etiketliceksin hayırdır sende bizim çarlarımızın ismini kirletiyorsun sana yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapma kaybol şimdi konudan.
Lütfen benim yazdığım yorumları çalıp yazmayınız, kendi cümleni kurmayı öğren..Birader her konuya Shortyimi etiketliceksin hayırdır sende bizim çarlarımızın ismini kirletiyorsun sana yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapma kaybol şimdi konudan.
bu yaptınız düpe düz iftiradır orada pot olmadını size göstericem türkayı bu yüzden soktum bu işe yeter artık bu ne lan adamınız 14 15 k cözme atıyor diye 4 krtiğe yatıcazmı nıye bu kadar gücünüze gidiyorAdam haklı beyler adam pot değil yaşam bastı lütfen dagılın
Turkmmo Flood Engelleme
Ferdi biz iftira etmiyorz kardeşim o da iftira atsın günes balcıkla sıvanmaz ama balçık her zaman balcık işte değişmez.
Atılan cozme 14-15 olmadıgını ve orada yaşam basıldıgını sende cok iyi biliyorsun kardeşim gözü olan herkes orada basılan yaşamı hatta yaşam basmamak için cozme atmadıgın sonrasında ise elin ayagına dolasarak ikinci bir donme attıgın gozukuyor orada bir hortum attıktan sonra kimse ikinci hortumu atmaz kaldı ki diğer vsde 63 k hpi 5 k lı petle bile yapamadın bu da demek oluyor ki yaşam basılmıştır. Daha da cırpınma ne kendin nede bizi kandırmaya calısma..bu yaptınız düpe düz iftiradır orada pot olmadını size göstericem türkayı bu yüzden soktum bu işe yeter artık bu ne lan adamınız 14 15 k cözme atıyor diye 4 krtiğe yatıcazmı nıye bu kadar gücünüze gidiyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)