Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Newaros'un Vslerdeki Pot Show'u

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carrissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

@Shorty ; türkay biliyorum senin işin değil ama burada gelip çarıma leke atıyorlar ve orada pot dahi yok ilgilenirmisin

Turkmmo Flood Engelleme

kardeşim orada eğer pot varsa bunu kanıtlarmısınız :D neresinde pot var oranın

Birader her konuya Shortyimi etiketliceksin hayırdır sende bizim çarlarımızın ismini kirletiyorsun sana yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapma kaybol şimdi konudan.

@Shorty ; türkay biliyorum senin işin değil ama burada gelip çarıma leke atıyorlar ve orada pot dahi yok ilgilenirmisin

Turkmmo Flood Engelleme

kardeşim orada eğer pot varsa bunu kanıtlarmısınız :D neresinde pot var oranın
Adam haklı beyler adam pot değil yaşam bastı lütfen dagılın

Turkmmo Flood Engelleme

Birader her konuya Shortyimi etiketliceksin hayırdır sende bizim çarlarımızın ismini kirletiyorsun sana yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapma kaybol şimdi konudan.
Ferdi biz iftira etmiyorz kardeşim o da iftira atsın günes balcıkla sıvanmaz ama balçık her zaman balcık işte değişmez.

Lütfen benim yazdığım yorumları çalıp yazmayınız, kendi cümleni kurmayı öğren..

Adam haklı beyler adam pot değil yaşam bastı lütfen dagılın

Turkmmo Flood Engelleme

Ferdi biz iftira etmiyorz kardeşim o da iftira atsın günes balcıkla sıvanmaz ama balçık her zaman balcık işte değişmez.
bu yaptınız düpe düz iftiradır orada pot olmadını size göstericem türkayı bu yüzden soktum bu işe yeter artık bu ne lan adamınız 14 15 k cözme atıyor diye 4 krtiğe yatıcazmı nıye bu kadar gücünüze gidiyor

bu yaptınız düpe düz iftiradır orada pot olmadını size göstericem türkayı bu yüzden soktum bu işe yeter artık bu ne lan adamınız 14 15 k cözme atıyor diye 4 krtiğe yatıcazmı nıye bu kadar gücünüze gidiyor
Atılan cozme 14-15 olmadıgını ve orada yaşam basıldıgını sende cok iyi biliyorsun kardeşim gözü olan herkes orada basılan yaşamı hatta yaşam basmamak için cozme atmadıgın sonrasında ise elin ayagına dolasarak ikinci bir donme attıgın gozukuyor orada bir hortum attıktan sonra kimse ikinci hortumu atmaz kaldı ki diğer vsde 63 k hpi 5 k lı petle bile yapamadın bu da demek oluyor ki yaşam basılmıştır. Daha da cırpınma ne kendin nede bizi kandırmaya calısma..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri