Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Newaros'un Vslerdeki Pot Show'u

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carrissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Benim hakkimda yalan yanlis seyler paylasmaniza goz yumamam yetkililerin ilgilenmesini istiyorum iftira atip adimi kötüye cikartiyorsunuz pot yâşam basmadim halde boyle sacma sapan uydurma bi video paylasiyosun sorunun ney senin cariissa söylede bilelim rondely in kim oldunu tum sv biliyor adam in adam gibi kazandi 1 vs bile yok adil attmiz vsde hep 5 6 fark yedi benden sen burnunu sokma herseye

Benim hakkimda yalan yanlis seyler paylasmaniza goz yumamam yetkililerin ilgilenmesini istiyorum iftira atip adimi kötüye cikartiyorsunuz pot yâşam basmadim halde boyle sacma sapan uydurma bi video paylasiyosun sorunun ney senin cariissa söylede bilelim rondely in kim oldunu tum sv biliyor adam in adam gibi kazandi 1 vs bile yok adil attmiz vsde hep 5 6 fark yedi benden sen burnunu sokma herseye

Seni Kesen Herkeze Pot Diyorsun Yav Bırak Boş Konuşmayı Sen Önce Başkasına İftira Atma Sonra Kendini Savun Hadi Uza Seni Kestigin Konular Orda Daha Fazla Konuşup Düşme

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri