Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Teşekkurler Acıklama Yeterli Olmuş Eline Sağlık
:d
Turkmmo Flood Engelleme
Teşekkür ederim ciğerimArtık bazılarının bu yalanlara dur demesi gerekiyor.
Yaşama gelaciz herifler , birde vs vs diye dolanırsınız ortada arsız gibi sizin nasıl vs attığınız ortada
![]()
![]()
Yaşam bassınlar neysede adamlar artık yaşamı geçmiş kimle vs atarsa atsın isimlerimizi yazıyorlar youtube da![]()
Günlerce forumun sülalesini etiketleyerek elinden emziği alınmış bebe gibi ağlayan Carissa kalkmış bugün parantez içinde isim yazmışEller çatışmasın rica ediyorum beyinler çatışşın
![]()
İcraatin olsa vs de yaşam basmassın, asıl korkak sen olmasan bi kişiyi kesip kesemediğiniz adamlarıda videolara eklemezsiniz. Bazen ciddi ciddi normal bi yorum atıcakmı acaba diye bekliyorum seni ama yok yapamıyosun anca bu kadar çıkıyor senden.
Vsde pot yada herhangi birşey açık kalabilir videonun tamamını shopsuz gösterebilirmisin bana ayrıca o elde pot basıldığı doğrudur bunu inkar etmiyoruz zaten o eli tekrarladık son olarak bunu kavrayacak yapıya sahipmisiniz ? Oyun içi dediğim gibi burdanda diyorum kendinize güveniyorsanız geçersiniz zindan çöle bugün gece , akşam istediğin saatte istediğin zamanda ayıktınmı?
Video yu izlediğimde pot göremiyoruz. 02:50 video' yu izlerken ağır çekimde bir çok kez izledik. İsterseniz renkleri ayarlayıp foruma tamamen yükleye bilirim. Örnek olarak, kırmızı potun rengini yeşil olarak veya yaşamın rengini yeşil olarak ayarlarım ve foruma yüklerim. Eğerki ben sana pot basmadıığını kanıtlarsam bir daha vs atmayacağına söz verirmisin? Eğer pot bastığını sen açık bir şekilde kanıtlarsan ne bir daha vs ile ilgili bir şey veya vs ile ilgili hiç bir konuya yorum yazmayacağıma söz veriyorum. İnsanları bu sekilde yanlış yönlendiremezsiniz. Konuya pot basmış diye yorum atan şahıslara burdan sesleniyorum tekrar'dan, GÖZ'lerinizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. İYİ FORUMLAR
Tebrikler![]()
Videoyu izlediğinde pot görmeyen kardeş sen taraflı olduğun için yaşamı potu veya şeftaliyi başka bişey algıladın sanırım. Yok renkleri değiştirip foruma tekrar yükleyecekmişte yok isterse yeşilde yaparmış da shop yapıldığını iddaa ederek algı yaratmaya çalışma ki zaten sen yapmak isteseydin bunu çoktan yapardın shopla bir yere varılmayacağını hepimiz iyi biliyoruz ben çektiğimi izlediğimi söylerim , ben pot bastığını kanıtladım yavaşlatılmış şekilde yükledim herkes de gördü sende artık show yapıp ne yorum yaparım ne vs lafı açarım dediğin sözü yermisin yoksa tutarmısın orasını görecez
Gerçi sen bir arada oyunu bıraktığını açıklamıştın arsızsın yarın bigün ben öyle bişey demedim diye de çıkarsın. GÖZ doktoruna görün diyorken bence sen bundan önce NÖROLOG a görün ondan sonra tekrar konuşuruz.. Artislik yapıp show yapmaya gelmişşin ama olmadı bidahaki sefere artık al buda benden sana hediye izlersin ..
Yazdığım yoruma alıntı yaptığın yorumun ne alakası olduğunu açıklarsan sevinirim.. Ama Verecek cevabın olmadığını biliyorum gerek yok konuşma; ağlamanı duymak istemiyorum. Ne ekersen onu biçersin asla sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma yoksa paket ederim böyle akıllı ol
Vsde pot yada herhangi birşey açık kalabilir videonun tamamını shopsuz gösterebilirmisin bana ayrıca o elde pot basıldığı doğrudur bunu inkar etmiyoruz zaten o eli tekrarladık son olarak bunu kavrayacak yapıya sahipmisiniz ? Oyun içi dediğim gibi burdanda diyorum kendinize güveniyorsanız geçersiniz zindan çöle bugün gece , akşam istediğin saatte istediğin zamanda ayıktınmı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)