InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

(ScouTs) OoKARADAYIoO vs Newaros ( Evohes )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carrissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Carrissa

Level 13
TM Üye
Üye
Konular
469
Reaksiyon Skoru
117
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tebrikler.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Video yu izlediğimde pot göremiyoruz. 02:50 video' yu izlerken ağır çekimde bir çok kez izledik. İsterseniz renkleri ayarlayıp foruma tamamen yükleye bilirim. Örnek olarak, kırmızı potun rengini yeşil olarak veya yaşamın rengini yeşil olarak ayarlarım ve foruma yüklerim. Eğerki ben sana pot basmadıığını kanıtlarsam bir daha vs atmayacağına söz verirmisin? Eğer pot bastığını sen açık bir şekilde kanıtlarsan ne bir daha vs ile ilgili bir şey veya vs ile ilgili hiç bir konuya yorum yazmayacağıma söz veriyorum. İnsanları bu sekilde yanlış yönlendiremezsiniz. Konuya pot basmış diye yorum atan şahıslara burdan sesleniyorum tekrar'dan, GÖZ'lerinizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. İYİ FORUMLAR

Tebrikler :D
Video yu izlediğimde pot göremiyoruz. 02:50 video' yu izlerken ağır çekimde bir çok kez izledik. İsterseniz renkleri ayarlayıp foruma tamamen yükleye bilirim. Örnek olarak, kırmızı potun rengini yeşil olarak veya yaşamın rengini yeşil olarak ayarlarım ve foruma yüklerim. Eğerki ben sana pot basmadıığını kanıtlarsam bir daha vs atmayacağına söz verirmisin? Eğer pot bastığını sen açık bir şekilde kanıtlarsan ne bir daha vs ile ilgili bir şey veya vs ile ilgili hiç bir konuya yorum yazmayacağıma söz veriyorum. İnsanları bu sekilde yanlış yönlendiremezsiniz. Konuya pot basmış diye yorum atan şahıslara burdan sesleniyorum tekrar'dan, GÖZ'lerinizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. İYİ FORUMLAR

Tebrikler :D

Dayi Eline saglık Özetlemişsin :)
vs nin Trumpsa Ramona ile alakası yoktur ve ben grubtan hp gözükecek demiştim videoda faakat grubuda göremıyorum

Turkmmo Flood Engelleme

ben videoda hp gözükecek sekilde demiştim fakat ramona ve diğer arkadaşı etiketlemişsiniz onların benle alakası bile yoktur benim vs im benim vs imdir ve hp gözükmedi benim dedim gibi cekmemişmiisiniz bunu dısardanda göruyoruz zaten ben 17k 16k 17k 17k attım videoyu sizden istemiştim o yok burada

vs nin Trumpsa Ramona ile alakası yoktur ve ben grubtan hp gözükecek demiştim videoda faakat grubuda göremıyorum

Turkmmo Flood Engelleme

ben videoda hp gözükecek sekilde demiştim fakat ramona ve diğer arkadaşı etiketlemişsiniz onların benle alakası bile yoktur benim vs im benim vs imdir ve hp gözükmedi benim dedim gibi cekmemişmiisiniz bunu dısardanda göruyoruz zaten ben 17k 16k 17k 17k attım videoyu sizden istemiştim o yok burada

knk
bırak şunu hem vs de diyor hp gözükücek atıcam :D şimdide hp yok ortada + video un 2:50 saniyesine bakarsanız dönme şeklinde yaşam basıyor zaten belli oluyor :D dönmeyle birlikte bas gitsin bakalım nereye kadar gidicek

bak bak ben dedimya yaşam basıyor :D hemen videoyu kaldırdılar ah ulan ah

Son düzenleme:
Video Trumpsta ismi Eklendı dıye kaldırıldı. Aynı sekılde video eklendı . yasam basıldıgı iddia edılen yerı yakınlastırıp you tobe atmanı beklıyorum .boş beleş cumlelere gerek yok.
knk
bırak şunu hem vs de diyor hp gözükücek atıcam :D şimdide hp yok ortada + video un 2:50 saniyesine bakarsanız dönme şeklinde yaşam basıyor zaten belli oluyor :D dönmeyle birlikte bas gitsin bakalım nereye kadar gidicek

bak bak ben dedimya yaşam basıyor :D hemen videoyu kaldırdılar ah ulan ah

Hp gösterılmek zorunda değil . Ben sana neden kalan canımı vs. kac yedıgımı gosterıyım? videoyu ızle varsa bır sıkntı onun uzerınden devam edebılırz. Vıdeo 'daki Trumpsta ismi kaldırıldı . yenıden yuklendı.

Turkmmo Flood Engelleme

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri