- Konular
- 469
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebrikler.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; çok klişesin be kanka sürekli aynı hikaye pot bastın pot bastin.. @oKARADAYIo; tebrikler dostum!
Güncel
Video yu izlediğimde pot göremiyoruz. 02:50 video' yu izlerken ağır çekimde bir çok kez izledik. İsterseniz renkleri ayarlayıp foruma tamamen yükleye bilirim. Örnek olarak, kırmızı potun rengini yeşil olarak veya yaşamın rengini yeşil olarak ayarlarım ve foruma yüklerim. Eğerki ben sana pot basmadıığını kanıtlarsam bir daha vs atmayacağına söz verirmisin? Eğer pot bastığını sen açık bir şekilde kanıtlarsan ne bir daha vs ile ilgili bir şey veya vs ile ilgili hiç bir konuya yorum yazmayacağıma söz veriyorum. İnsanları bu sekilde yanlış yönlendiremezsiniz. Konuya pot basmış diye yorum atan şahıslara burdan sesleniyorum tekrar'dan, GÖZ'lerinizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. İYİ FORUMLAR
Tebrikler
Video yu izlediğimde pot göremiyoruz. 02:50 video' yu izlerken ağır çekimde bir çok kez izledik. İsterseniz renkleri ayarlayıp foruma tamamen yükleye bilirim. Örnek olarak, kırmızı potun rengini yeşil olarak veya yaşamın rengini yeşil olarak ayarlarım ve foruma yüklerim. Eğerki ben sana pot basmadıığını kanıtlarsam bir daha vs atmayacağına söz verirmisin? Eğer pot bastığını sen açık bir şekilde kanıtlarsan ne bir daha vs ile ilgili bir şey veya vs ile ilgili hiç bir konuya yorum yazmayacağıma söz veriyorum. İnsanları bu sekilde yanlış yönlendiremezsiniz. Konuya pot basmış diye yorum atan şahıslara burdan sesleniyorum tekrar'dan, GÖZ'lerinizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. İYİ FORUMLAR
Tebrikler![]()
Dayi Eline saglık Özetlemişsin
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Tebrikler
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
vs nin Trumpsa Ramona ile alakası yoktur ve ben grubtan hp gözükecek demiştim videoda faakat grubuda göremıyorum
Turkmmo Flood Engelleme
ben videoda hp gözükecek sekilde demiştim fakat ramona ve diğer arkadaşı etiketlemişsiniz onların benle alakası bile yoktur benim vs im benim vs imdir ve hp gözükmedi benim dedim gibi cekmemişmiisiniz bunu dısardanda göruyoruz zaten ben 17k 16k 17k 17k attım videoyu sizden istemiştim o yok burada
Turkmmo Flood Engelleme
ben videoda hp gözükecek sekilde demiştim fakat ramona ve diğer arkadaşı etiketlemişsiniz onların benle alakası bile yoktur benim vs im benim vs imdir ve hp gözükmedi benim dedim gibi cekmemişmiisiniz bunu dısardanda göruyoruz zaten ben 17k 16k 17k 17k attım videoyu sizden istemiştim o yok burada
- Konular
- 114
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
vs nin Trumpsa Ramona ile alakası yoktur ve ben grubtan hp gözükecek demiştim videoda faakat grubuda göremıyorum
Turkmmo Flood Engelleme
knk
bırak şunu hem vs de diyor hp gözükücek atıcam
şimdide hp yok ortada + video un 2:50 saniyesine bakarsanız dönme şeklinde yaşam basıyor zaten belli oluyor
dönmeyle birlikte bas gitsin bakalım nereye kadar gidicekbak bak ben dedimya yaşam basıyor
hemen videoyu kaldırdılar ah ulan ah
Son düzenleme:
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 954
- DevLira
- 0
Video Trumpsta ismi Eklendı dıye kaldırıldı. Aynı sekılde video eklendı . yasam basıldıgı iddia edılen yerı yakınlastırıp you tobe atmanı beklıyorum .boş beleş cumlelere gerek yok.
Hp gösterılmek zorunda değil . Ben sana neden kalan canımı vs. kac yedıgımı gosterıyım? videoyu ızle varsa bır sıkntı onun uzerınden devam edebılırz. Vıdeo 'daki Trumpsta ismi kaldırıldı . yenıden yuklendı.
knk
bırak şunu hem vs de diyor hp gözükücek atıcamşimdide hp yok ortada + video un 2:50 saniyesine bakarsanız dönme şeklinde yaşam basıyor zaten belli oluyor
dönmeyle birlikte bas gitsin bakalım nereye kadar gidicek
bak bak ben dedimya yaşam basıyorhemen videoyu kaldırdılar ah ulan ah
Hp gösterılmek zorunda değil . Ben sana neden kalan canımı vs. kac yedıgımı gosterıyım? videoyu ızle varsa bır sıkntı onun uzerınden devam edebılırz. Vıdeo 'daki Trumpsta ismi kaldırıldı . yenıden yuklendı.
Turkmmo Flood Engelleme
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)