Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tamam o elde diyelim ki farzetki yaşam bastı Peki 10-2 Kesti her eldemi Hortum Attı
Ulan Kalkın gidin Şurdan
Ulan Kalkın gidin Şurdanİcraat olmadıgı yerde agızlar cok konusur olmuş. atılan vıdeolarda hersey mevcut Gözlerınız goruyor Anlamadıgınız yer ne ?
Turkmmo Flood Engelleme
Nedenını soyleyebılırım ? Korktugunuz ıcınve Benı kesmesı ıcın elınden gelenı yaptıgınız ıcın
ama malesef amacınıza ulasamıyosunuz sız sadece konusun bız İcraat'a devam
İcraatin olsa vs de yaşam basmassın, asıl korkak sen olmasan bi kişiyi kesip kesemediğiniz adamlarıda videolara eklemezsiniz. Bazen ciddi ciddi normal bi yorum atıcakmı acaba diye bekliyorum seni ama yok yapamıyosun anca bu kadar çıkıyor senden.
Kesemediğim adam madam dıyorsunda Gelsın o zaman vs ye kesıyım neden bu korku? Senınde burda bı alakan yok ama sende yazıyosun Gordugumuz gıbı Burda bırseyı dusunupte yaz
Sana geri tepmesın
Sana geri tepmesın İcraatin olsa vs de yaşam basmassın, asıl korkak sen olmasan bi kişiyi kesip kesemediğiniz adamlarıda videolara eklemezsiniz. Bazen ciddi ciddi normal bi yorum atıcakmı acaba diye bekliyorum seni ama yok yapamıyosun anca bu kadar çıkıyor senden.
Kesemediğim adam madam dıyorsunda Gelsın o zaman vs ye kesıyım neden bu korku? Senınde burda bı alakan yok ama sende yazıyosun Gordugumuz gıbı Burda bırseyı dusunupte yazSana geri tepmesın
Benimde alakam var, bak alta bırakıyorum videoyu açta izle yine Ramona yı kesip bağımsız kişilerin adı yazılmış o adı yazılanlardan biri benim, iyi bak sonra kimin düşünüp yorum atması gerektiğine bir daha bakarız

Vs yi 1-1 atıyor videolar da 3 vs 5 kişi adı yazılıyor bu moda da sizden çıktı artık. Ee malum kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
Vs lerde pot basan, yaşam basan adamlarla VS atmıyoruz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Prim yapmaktan vaz geçmiceksn belli ki tartısma yaratacak yorumlarınıza cevap vermeyeceğim. Er meydanı boş . Ulaşamadıgı ciğer demıssın ? Ulasamadıgım ciğer sizmisiniz ? Geçin atalım saniyesinde sorun yok
bunlar Boş cumleler.
bunlar Boş cumleler. Benimde alakam var, bak alta bırakıyorum videoyu açta izle yine Ramona yı kesip bağımsız kişilerin adı yazılmış o adı yazılanlardan biri benim, iyi bak sonra kimin düşünüp yorum atması gerektiğine bir daha bakarız
Vs yi 1-1 atıyor videolar da 3 vs 5 kişi adı yazılıyor bu moda da sizden çıktı artık. Ee malum kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
Vs lerde pot basan, yaşam basan adamlarla VS atmıyoruz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)