- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ben bu iş çözülene kadar bırakmıcam ortada adaletsizlik verilen sözler var hırsız itiraf etmiş diye 2019 affediyosunuz düşüyormuş aksine 50 bin ceza yemesi lazım böyle birseyi ilk defa duyuyorum şahit oluyorum biz sg vesare hakaret etmişiz 2022 yiyoruz şaka gibi müebbet resmen çok abartı sonuç olarak ban yedigim sınırsız video özür dilendi halledildi sınırsız ban kalksın diğer ceza devam etsin sözünde dur
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@Shorty; 2 ay yap artık cezayı sınırsızı kaldır yormak istemiyorum kendimi bi oyun icin güzellikle konuşuyorum hak hukuk belgelerimde var gerek dıer ceza almış oyuncular hakkında olsun adaletten yanayım 2 aya düşür cezayı sınırsızı kaldır kimse üzülmesin 2022 nin kalkmasını bekliyorum sohbet cezası veya 2 ay ceza uygulanmasını bekliyorum.. aksı taktırde artık yasal yollarla belgelerimle konuşacağım dosyayı saklı tutuyorum ciddiyetle belirtiyorum, sınırsızın kalkmasını bekliyorum @Shorty; @admin;
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
bencede fazla 6-7 ay o kadar küfüre topu topu 1 ay sonra 2 ay atılmalı (BEN olsam az atardımda ) çok bişey değil ki küfür bu sadece 1 hafta bile bence fazla birşeydir. AMA size karışamamda adam o kadar emek vermiş sadece bişeyde 6-7 ay ban yemiş bence banı açılıp o vakit boyunca kasacağı itemlerin %40 ı verilmeli
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bencede fazla 6-7 ay o kadar küfüre topu topu 1 ay sonra 2 ay atılmalı (BEN olsam az atardımda ) çok bişey değil ki küfür bu sadece 1 hafta bile bence fazla birşeydir. AMA size karışamamda adam o kadar emek vermiş sadece bişeyde 6-7 ay ban yemiş bence banı açılıp o vakit boyunca kasacağı itemlerin %40 ı verilmeli
iyi bir noktaya değindin kardeşim zaten küfür dediğin sg ezik velet vesaire altına sıçmış yazmışız ayriyetten ana bacı kitap ölüm tehditi yapan şahıs 2017 ban yiyor hırsız sucunu itiraf etmiş diye 2019 affediliyor düşürülüyor
düşün artık .gittik son videodanda özür diledik hallettik işlemi tek gereken nokta sınırsız banın 2022 nin düşürülmesi sözlerde durulmuyor .
Son düzenleme: