Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oturma Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carrissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Bu Konu Hakkında Düşünceniz?

• Bence olmalı

• Bence olmamalı

• İlgilenmiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sizlerden aldığımız geri bildirimlere göre yeniden düzenleme ve geliştirilme yapılabileceğini düşünüyorum.Öneriniz için teşekkürler.

Geri dönüş kağıdı kullanabilirsin çok şikayetçiysen.

Birader geri dönüşün çözüm olduğunumu düşünüyorsun bizde biliyoruz geri dönüşü en olumlusu sunduğum öneridir nereye kadar geri dönüş kullanacaksın bir şeyi yazarken 2 defa düşün

Sizlerden aldığımız geri bildirimlere göre yeniden düzenleme ve geliştirilme yapılabileceğini düşünüyorum.Öneriniz için teşekkürler.

Eyvallah

Savaşlarda at çağırma olayına döner bu, oturduğun zaman koruma olucaksa ben derim ki oturunca oyuncunun içinden de geçilsin yoksa fırsatçılar kamp ateşi gibi bunu da fırsata çevirir ve savaşın ortasında oturur adam akıllı savaşamayız.
Oturup skil atıp tekrar oturanlarda olucaktır veya skil yememek icin tam ölücekkende oturanlar olucaktır.
Bu bir savaş oyunu afk bırakma veya sadece kuşak yapma oyunu değil savaşlarda düşünülerek yapılmalı birşey yapılacaksa.

Bir öneride bulunurken 2 kere düşünmek gerek diye düşünüyorum iyice geliştirilirse olabilir.

Son düzenleme:
Savaşlarda at çağırma olayına döner bu, oturduğun zaman koruma olucaksa ben derim ki oturunca oyuncunun içinden de geçilsin yoksa fırsatçılar kamp ateşi gibi bunu da fırsata çevirir ve savaşın ortasında oturur adam akıllı savaşamayız.
Oturup skil atıp tekrar oturanlarda olucaktır veya skil yememek icin tam ölücekkende oturanlar olucaktır.
Bu bir savaş oyunu afk bırakma veya sadece kuşak yapma oyunu değil savaşlarda düşünülerek yapılmalı birşey yapılacaksa.

Bir öneride bulunurken 2 kere düşünmek gerek diye düşünüyorum iyice geliştirilirse olabilir.

+1
Kesinlikle katılıyorum. Oturma için değilde , yüzbaşının orası güvenli bölge olabilir. Saltanat tipi serverlarda balık tutanları öldürmesinler diye Balık tutma alanları, köprüler falan damage atılmayan yerler. Yüzbaşıda öyle bir yer haline getirilebilir. @EKREM624;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri