romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oturma Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carrissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Bu Konu Hakkında Düşünceniz?

• Bence olmalı

• Bence olmamalı

• İlgilenmiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Carrissa

Level 13
TM Üye
Üye
Konular
469
Reaksiyon Skoru
117
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba Elym2 Yönetimi ve Elym2 Oyuncuları

Bildiğiniz üzere sunucuya oturma sistemi geldi bu oturma sistemi iyi güzel hoş fakat oturduğumuz zamanda damage yiyoruz işte benim burada önerim başlıyor arkadaşlar Yüzbaşında hesaplarımızı kumaş için afk bırakıyoruz ve geldiğimizde hesaplarımız şehirde başlamış oluyor (bazı oyuncular hususi ch gezip hesaplarımızı kesiyorlar buda tekrar götür - tekrar getir olayına dönüyor ve oyuncular açısından zorluğa neden olabiliyor. Ben derimki oturduğumuz zaman koruma sağlansın (damage atma vb olmasın) böylelikle hem oyuncular memnun kalır hemde bu tekrar götür - tekrar getir olayına çözüm sağlanmış olur benim düşüncem bu yöndedir , iyi forumlar.

Peki ya sizlerin düşüncesi nedir?

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Savaşlarda at çağırma olayına döner bu, oturduğun zaman koruma olucaksa ben derim ki oturunca oyuncunun içinden de geçilsin yoksa fırsatçılar kamp ateşi gibi bunu da fırsata çevirir ve savaşın ortasında oturur adam akıllı savaşamayız.
Oturup skil atıp tekrar oturanlarda olucaktır veya skil yememek icin tam ölücekkende oturanlar olucaktır.
Bu bir savaş oyunu afk bırakma veya sadece kuşak yapma oyunu değil savaşlarda düşünülerek yapılmalı birşey yapılacaksa.

Bir öneride bulunurken 2 kere düşünmek gerek diye düşünüyorum iyice geliştirilirse olabilir.
Doğru bir öneri güzel olabilir.

Güzel fikir Ferdi.

Geri dönüş kağıdı kullanabilirsin çok şikayetçiysen.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri