emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Pelerin Efekt [Python]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulubey4242
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

İsteyen vardı konuyu o yüzden paylaşıyorum.

@TronTR;

root/playersettingmodule.py aç

arat:

Kod:
EmoticonStr = "d:/ymir work/effect/etc/emoticon/"

altına ekle:

Kod:
Pelerin = "d:/ymir work/effect/affect/"

arat:

Kod:
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+11, "", EmoticonStr+"fish.mse")
    net.RegisterEmoticonString("(fish)")

altına ekle:

root/game.py aç

arat:

altına ekle:

arat:

altına ekle:

game.py nin en sonuna ekle.

Game src/charbattle.cpp

arat:

Şeklinde düzenle:

Son olarak rardaki dosyaları packın içine atıp Index e bunu ekleyin.

Kod:
metin2_aggregate_effect

Uyarı:Fazla Paket gönderince atmalar olabilir.

kanıt:

Ads_z.png

Güzel paylaşım ama bu sadece envanterdeyken basarken olur alt menüden 2-3 gibi tuşlarla pelerin basıyorsak calısmıcaktır.
kısaca direk pelerine basıldığında bu effectin yapılması için bir şey geliştiremez misiniz?
ayrıca 2 saniye veya 3 saniyelik bir engel koyarsak iteme bu seferde sürekli herkes pelerine basamaz ayrıca syserr da log almayız :D

Son düzenleme:
İsteyen vardı konuyu o yüzden paylaşıyorum.

@TronTR;

root/playersettingmodule.py aç

arat:

Kod:
EmoticonStr = "d:/ymir work/effect/etc/emoticon/"

altına ekle:

Kod:
Pelerin = "d:/ymir work/effect/affect/"

arat:

Kod:
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_EMOTICON+11, "", EmoticonStr+"fish.mse")
    net.RegisterEmoticonString("(fish)")

altına ekle:

root/uiinventory.py aç

arat:

altına ekle:

Son olarak rardaki dosyaları packın içine atıp Index e bunu ekleyin.

Kod:
metin2_aggregate_effect

Uyarı:Fazla Paket gönderince atmalar olabilir.

Kanıt eklemek gerekmiyormu ?

Güzel paylaşım ama bu sadece envanterdeyken basarken olur alt menüden 2-3 gibi tuşlarla pelerin basıyorsak calısmıcaktır.
kısaca direk pelerine basıldığında bu effectin yapılması için bir şey geliştiremez misiniz?
ayrıca 2 saniye veya 3 saniyelik bir engel koyarsak iteme bu seferde sürekli herkes pelerine basamaz ayrıca syserr da log almayız :D

Bende kanıt eklerken gördüm dediğini,en kısa zamanda C++ ile yapıcam.

Bende kanıt eklerken gördüm dediğini,en kısa zamanda C++ ile yapıcam.
teşekkürler de biraz sahte olmuş kanıtın neyse bende sorunsuz çalıştı sadece effect_emotion+14 ü kenlerindeki ensonda ne varsa ona göre ayarlasınlar bende en son 11 vardı 14 ü 12 yaparak ekledim yoksa çalışmıyor :D

Mavi olan rakamı kendi packlarına göre editlesinler :D
Kod:
[LIST=|INDENT=1]
[*][FONT=inherit]	[FONT=inherit]chrmgr[/FONT][COLOR=#666666][FONT=inherit].[/FONT][/COLOR][FONT=inherit]RegisterEffect[/FONT][FONT=inherit]([/FONT][FONT=inherit]chrmgr[/FONT][COLOR=#666666][FONT=inherit].[/FONT][/COLOR][FONT=inherit]EFFECT_EMOTICON[/FONT][COLOR=#666666][FONT=inherit]+[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000cd][FONT=inherit]14[/FONT][/COLOR][FONT=inherit],[/FONT] [COLOR=#BA2121][FONT=inherit]""[/FONT][/COLOR][FONT=inherit],[/FONT] [FONT=inherit]Pelerin[/FONT][COLOR=#666666][FONT=inherit]+[/FONT][/COLOR][COLOR=#BA2121][FONT=inherit]"kanekipelerineffect.mse"[/FONT][/COLOR][FONT=inherit])[/FONT][/FONT]

[*][FONT=inherit]	[FONT=inherit]net[/FONT][COLOR=#666666][FONT=inherit].[/FONT][/COLOR][FONT=inherit]RegisterEmoticonString[/FONT][FONT=inherit]([/FONT][COLOR=#BA2121][FONT=inherit]"(pelerin)"[/FONT][/COLOR][FONT=inherit])[/FONT][/FONT]
[/LIST]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri