HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeşim Benım Lag Var Dedin Çölü Bize Komple Dolaştırdın Yılan Vadisi Dedin 7-4 Kaçtın Daha Neyin Lafını Yapıyorsun :smile:Kestim Diyorsun Demek Öylemi Ya Vs Atmayı Bilmiyorsun Yılan Vadi GelincE Fıss Senin Gibiler Cok Gördük GülGül Öldür Aslaaan Hodri Meydan Oyundayım :ka19:
Alt Tarafı Tebrik Ederim Güzel Vs di Desen
Son düzenleme:
2 Tarafa'da tebrikler.
Ronderly buradan birkac bırsey soylemek istiyorum Bizden birşeyler örnek al birşeye basladıgında Sonunu getırmeyı ogren
Ki Hakim ali'ye dediğim gibi eğerki birşeyler Ogrenemessen bizden Daha cok Gangnam styla dansı ıle keserler![]()
tebrikler elinize Sağlık . İyi forumlar.
Kardesim video icin cok tesekkur ederim eline saglik

Turkmmo Flood Engelleme
Tebrikler.![]()
Teşekkurler

Turkmmo Flood Engelleme
Tebrikler KARDEŞİM TOKATA DEVAMM <3![]()
Tesekkurler kanka o kadarda dedim gece gece tokatlamiyim die

Turkmmo Flood Engelleme
2 Tarafada Tebrikler
Tesekkurler

Kestim Diyorsun Demek Öylemi Ya Vs Atmayı Bilmiyorsun Yılan Vadi GelincE Fıss Senin Gibiler Cok Gördük GülGül Öldür Aslaaan Hodri Meydan Oyundayım :ka19:
Sonuc belli hani oyunda diordunya lag yapiorlar die ben wsyi farkli biyerdemi atiordum bende senin bulundugun yerde ws attim bahane uretme senin konunu bile actirmicaktim ama sen kasindin ha sunuda soyleyim yilan vadisinde vs den kacmasaydin daha cok gunsam style oynucaktim iyiki kactin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)