mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

lHAKiMl (OoKARADAYIoO) vs lRonderLy ( CimCooL )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kestim Diyorsun Demek Öylemi Ya Vs Atmayı Bilmiyorsun Yılan Vadi GelincE Fıss Senin Gibiler Cok Gördük GülGül Öldür Aslaaan Hodri Meydan Oyundayım :ka19:
Kardeşim Benım Lag Var Dedin Çölü Bize Komple Dolaştırdın Yılan Vadisi Dedin 7-4 Kaçtın Daha Neyin Lafını Yapıyorsun :smile:
Alt Tarafı Tebrik Ederim Güzel Vs di Desen

Son düzenleme:
2 Tarafa'da tebrikler.
Ronderly buradan birkac bırsey soylemek istiyorum Bizden birşeyler örnek al birşeye basladıgında Sonunu getırmeyı ogren
Ki Hakim ali'ye dediğim gibi eğerki birşeyler Ogrenemessen bizden Daha cok Gangnam styla dansı ıle keserler :)
tebrikler elinize Sağlık . İyi forumlar.

Kardesim video icin cok tesekkur ederim eline saglik :)

Turkmmo Flood Engelleme

Teşekkurler :)

Turkmmo Flood Engelleme

Tebrikler KARDEŞİM TOKATA DEVAMM <3 :wink:

Tesekkurler kanka o kadarda dedim gece gece tokatlamiyim die :)

Turkmmo Flood Engelleme

2 Tarafada Tebrikler

Tesekkurler :)

Kestim Diyorsun Demek Öylemi Ya Vs Atmayı Bilmiyorsun Yılan Vadi GelincE Fıss Senin Gibiler Cok Gördük GülGül Öldür Aslaaan Hodri Meydan Oyundayım :ka19:

Sonuc belli hani oyunda diordunya lag yapiorlar die ben wsyi farkli biyerdemi atiordum bende senin bulundugun yerde ws attim bahane uretme senin konunu bile actirmicaktim ama sen kasindin ha sunuda soyleyim yilan vadisinde vs den kacmasaydin daha cok gunsam style oynucaktim iyiki kactin :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri