Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Benim +5 arx kobra 160 silahım var bunu +5 m468 yapmak istiyorum çünkü m468 oyundaki en iyi silah bunu materyal kaybetmeden nasıl yapıcam
Benim +5 arx kobra 160 silahım var bunu +5 m468 yapmak istiyorum çünkü m468 oyundaki en iyi silah bunu materyal kaybetmeden nasıl yapıcam
Ben 1 sene önce oynuyordum şuanki gelen güncellemelerden haberim yok ama galiba öyle bir imkan yok mecbur m468 alıp materyal harcayarak +5 yapman gerekecek
Ben 1 sene önce oynuyordum şuanki gelen güncellemelerden haberim yok ama galiba öyle bir imkan yok mecbur m468 alıp materyal harcayarak +5 yapman gerekecek
Bu çok saçma bir şey ama.
Silah birleştirme olmalı oyunda :/
Turkmmo Flood Engelleme
eskiden aq online diye bir oyun vardı onda silahtan silaha aktarım yapabiliyordun bunda olmaması kötü
eemre93;1930 çok saçma bir şey ama. Silah birleştirme olmalı oyunda :/ [COLOR="silver"' Alıntı:Turkmmo Flood Engelleme[/COLOR]
eskiden aq online diye bir oyun vardı onda silahtan silaha aktarım yapabiliyordun bunda olmaması kötü
Adventure Quest mi dediğin
AQO başka bir oyun. Senin dediğin AQW.Adventure Quest mi dediğin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)