Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaşlar, Şu bonus sisteminde oyun seçeneklerinde engeli yoktu.Bazılarıda arıyordu.Anlatım dosyanın içerisindedir.Ek olarak sistemin anlatımıda içerisindedir. İyi forumlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
![]()
forumda
bulamadım detaylıca aradım bonus görme engeli warda bonusu görme sistemi yok warsa link atarmısınız yada paylaşırmısınız ?
arkadaşlar, Şu bonus sisteminde oyun seçeneklerinde engeli yoktu.Bazılarıda arıyordu.Anlatım dosyanın içerisindedir.Ek olarak sistemin anlatımıda içerisindedir. İyi forumlar.
![]()
Hocam sistemi ekledim sorunsuz + engelide ekledim ama son satırda ki adımı tamamlayamadım.
benim game option yok sadece engelle.lua var oda şu şekilde
orada aratmamı istediğiniz kod engelle.lua da yok ne yapacağım bu yuzden block çalışmıyor son adımı tamamlayamadım
Başka filesten game opition bulabilirsin.Hocam sistemi ekledim sorunsuz + engelide ekledim ama son satırda ki adımı tamamlayamadım.
benim game option yok sadece engelle.lua var oda şu şekilde
![]()
orada aratmamı istediğiniz kod engelle.lua da yok ne yapacağım bu yuzden block çalışmıyor son adımı tamamlayamadım
![]()
Anlatımda eksik var konuya ekleyebilirsiniz :
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)