Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Did you add the src ?
yes
Son düzenleme:
@Statu ; @ulubey4242 ; hocam sizden rica ediyorum yardımcı olurmusunuz sistemde tek sıkıntı seçeneklerden engellediğin halde karşı oyuncu sorgu gönderebiliyor yani engelle bölümü çalışmıyor.
Turkmmo Flood Engelleme
hocam engelle çalışmıyor bir fikrin varmı
Turkmmo Flood Engelleme
kendime yaptıydım arayanlar vardı onların işine yarar.
Son düzenleme:
@Statu ; @ulubey4242 ;cahilliğime verin
sistemdeki if (tch->IsBlockMode(BLOCK_VIEW_BONUS) && !ch->IsGM()) komutuna gözüm çarpmamış demek istediği gibi bilenlerin kod gmlerde çalışmaz etki etmez demek istiyor sabahtan beri gm karakterler ile deniyordum player hesabı ile denediğimde sorunsuz olduğunun farkına vardım ellerine sağlık çok teşekkür ederim modlarım
sistemdeki if (tch->IsBlockMode(BLOCK_VIEW_BONUS) && !ch->IsGM()) komutuna gözüm çarpmamış demek istediği gibi bilenlerin kod gmlerde çalışmaz etki etmez demek istiyor sabahtan beri gm karakterler ile deniyordum player hesabı ile denediğimde sorunsuz olduğunun farkına vardım ellerine sağlık çok teşekkür ederim modlarım
@Statu ; @ulubey4242 ; hocam sizden rica ediyorum yardımcı olurmusunuz sistemde tek sıkıntı seçeneklerden engellediğin halde karşı oyuncu sorgu gönderebiliyor yani engelle bölümü çalışmıyor.
Turkmmo Flood Engelleme
Son düzenleme:
Konunun orjinal eklenişini atabilir misiniz?
braves dosyalarında var oradan çek direk
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)