Arkadaşlar merhaba, bildiğimiz gibi metin2 de /dice komutu mevcut ve bu bizim şansımızı gösteriyor. Her ne kadar kabul etmesek de bu gerçekten oyundaki zar atma durumumuz. Demircide + basarken "evet" tuşunu bıraktığınızda, slotu keserken ölüm anında vs hep zar atıyoruz. Bunu nerden çıkardın derseniz, diyelim bi bir grup içindesiniz ve metin kesiyorsunuz. Hatta samaniniz var ve metni siz kesiyorsunuz. Metin kırılınca altta sohbet satırında zar atıldı büyük nesne kazanan vs vs yazar. İşte bu. Ancak zar atms olayı çok küçük bir zaman diliminde gerçekleştiği için tespit etmek bi hayli zor. Ben bunu denedim, vardığım sonuç çok da kötü değil. Yanlış anlaşılma olmasın oyundaki mer milisalise zar atıyorsunuz. Metin2mod hilesinde sohbet spam mesaji var. Sohbet satırına yazan. Oraya /dice yazın, ve timer kısmına bir harf koyun. Çünkü en düşük saniye 0.01 oluyor. Harf koyunca çok daha hızlı şekilde görebiliyoruz. Demem o ki, acaba demircide + basma botu gibi bişey yapmamız mümkün mü? Bu bot tamamen dice ı baz alacak. Dice komutu satirda görünmeyecek ve çok hızlı bir şekilde evet işlemini gerçekleştirecek. Zar sonuçları + basma durumunu nasıl etkiliyor bilmiyorum ama denenerek bulunabilir, pvp bir Server de +8 kdp bulmak kolaydır. Orada 0 dan 100 e kadar tüm şanslar deneyip hangisinde geçtiği bulunabilir yani şey tr serverda da uygulanabilir. Sizce mümkün müdür arkadaşlar?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)