Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

6 CH'li Kaya Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carrissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Sizce Bu Sistem Gelmeli mi?

• Evet Gelsin Daha İyi Olabilir

• Hayır Kalsın Böyle Daha İyi

• İlgilenmiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Carrissa

Level 13
TM Üye
Üye
Konular
469
Reaksiyon Skoru
117
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba arkadaşlar

Bildiğiniz üzere eskiden 6 CH'de kaya kesebiliyorduk ve yalnızca kesen kişiye kayayının ödülü geliyordu ben derimki bu sisteme tekrar dönülsün hem savaş bölgesinde afk kalsak dahi kuralları hiçe saymamış olacağız hemde bu sistem daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar peki ya sizlerin bu sistem hakkında düşüncesi neler?

Eski sisteme göre şöyle anlatıyım. Bu sisteme göre 1 saatte 1geliyor eski sisteme 5 saatte 6ch kesebilirken 1 saatte 1kaya kesiyoruz eski sisteme göre şöyle hesaplama yapıyım;
5Saatte 6 kaya
Şuanki sisteme göre 1saatte 1 kaya oluyor
yeni sisteme göre,1 saatte 1 kaya geldiğine göre 24 saatte 24 kaya gelmesi demektir
Eski sisteme göre 5 saatte 6 ch yani 10 saatte 12 imparatorluk kayası 15 saatte 16 kaya 20 saatte 22 kaya 1gün 1 saatte ise
28 kaya oluyor bendeki hesapamaya göre

Bu olursa zaten herkes kaya kesebilir şuanki sisteme göre boss setlerin hakkı yeniyor sen 100k vurursun adam 6k 7k vurarak kayayı çalabilir, bizim kaya geldiğinde item değiştiriyoruz adam geliyor hortum atıyor bizi kesiyor kayaya skil vurup alıp gidiyor
eski sisteme göre istediğimiz ch de kaya kesebilip afk kalabilicez hiç bi sorun olmicak demageye göre kayadan derece alırsak çoğu oyuncuda yang set olunca herkes kayayı rahatlıkla kesebilir

Herkese iyi forumlar

böyle iyi ya fark etmez

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri