romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pyhton Summary (Programming Language)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yok ben herşey, gectım ben hem turkce hemde ıngılızce metın2devde yazdım dıye ban yedım sebebıde turkce konusmam ? bunun neresini yanlıs madem oyle burdada onlar konusmayacak

kardeşim türkçe ingilizce farketmez bu forumda burada yazanları kimse dikkate almaz zaten ne anlattıklarını anlıyabilecek kapasitede biri fazla yok. ek olarak burada bu phyton kodlarını sıfırdan kullana bilecek kimse yok genel çogunluk hazır kod üzerinde değişiklik yapabilecek kapasitede.
ayrıca genel bir bilgi paylaşılmasını yalnış bulmasamda tam mana da metin2 ile ilgili değil genel bir konu olmaktadır bu phyton konusu
bana artislik yapanında kim oldugu belli :D
konu iyi bir konu olsada bu forum için gereksizdir.

kardeşim türkçe ingilizce farketmez bu forumda burada yazanları kimse dikkate almaz zaten ne anlattıklarını anlıyabilecek kapasitede biri fazla yok. ek olarak burada bu phyton kodlarını sıfırdan kullana bilecek kimse yok genel çogunluk hazır kod üzerinde değişiklik yapabilecek kapasitede.
ayrıca genel bir bilgi paylaşılmasını yalnış bulmasamda tam mana da metin2 ile ilgili değil genel bir konu olmaktadır bu phyton konusu

konuyu acmamdaki amac farklı yorumları oku anlarsın sonra eleştir beni :D

sen 2 hafta geriden geliyorsun :) konunun asıl amacı uygun gidelip lütfen pls :)

sen 2 hafta geriden geliyorsun :) konunun asıl amacı uygun gidelip lütfen pls :)
@karaca425; 3-4 gün önceki açılan türkçe phyton konusuysa eğer geriden geldiğim onada kapatılması yönünde ilk cevap yazanım ben.
ayrıca yorumları okudum karacım.
malesef türkmmo'daki bir çok şeyi yabancı forumlardan alıp geliştiriyonuz artislik yapmayın ürün koyun sonra konu muhabbeti yapın.
türkler olarakda iyi oldugumuz yerler var ama siz yabancı muhabbeti yapcaksanız boş bence adamlar türkçe anlattınız diye sizin yazınızı kaldırmışlarsa onların ayıbı siz aynısını yapacak değilsiniz. onlar adam değilse siz adam olun.

lafım geneldir. isteyen alınır isteyen alınmaz.

benim bu forumda gerçek manada hiç bir şey önünüze koyamadım ne bir sistem ekledim ne başka bir şey o yüzden kusruma bakmayın. bu kendi görüşüm.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri