- Konular
- 25,408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 5d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,410
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 877
- MmoLira
- 3,740
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Mac OSX'de NosTale Kurmak Linux da olduğu gibi Wine benzeri bir program yardımıyla kurulum işlemini gerçekleştireceğiz.
İlk adım: İnternetten WineBottler adlı programı indiriyoruz. (Kurallar nedeniyle link veremiyorum.)
Ayrıca program açık kaynaktır eğer güvenmiyorsanız kodları inceleyebilirsiniz.
İkinci adım: İndirdiğiniz programı açın ve ikinci seçeneği işaretleyip Go butonuna basın.
İlk seçenek direkt çalıştırmak içindir, ikinci seçenek ise Mac'de çalışabilecek şekilde dönüştürme işlemidir.
[FONT="]Şu an ki en güncel sürüm ismi: NosTale_TR_20151113
Diğer bölümlere dokunmayınız aynı resimdeki gibi olsun. Daha sonra Install yazısına tıklayın ve kaydedilmesi istediğiniz ismi verin(mesela NosTale_Kur diyebilirsiniz) ve kaydedilmesini istediğiniz konumu belirtin. Daha sonra Save butonuna basın dönüştürme işlemi başlayacaktır.
NosTale'ı GameForge Live yerine
Kurulumu tamamladıktan sonra Windowsta kuruyormuş gibi oyunu kurun. Nostale.exe yola eklenecektir. Bu sefer de ilk adımdaki gibi. WineBottler programını açın ve ilk seçeneği seçip NosTale.exe'nin konumunu yazın oyun açılacaktır.
Kolay gelsin.
İlk adım: İnternetten WineBottler adlı programı indiriyoruz. (Kurallar nedeniyle link veremiyorum.)
Ayrıca program açık kaynaktır eğer güvenmiyorsanız kodları inceleyebilirsiniz.
İkinci adım: İndirdiğiniz programı açın ve ikinci seçeneği işaretleyip Go butonuna basın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İlk seçenek direkt çalıştırmak içindir, ikinci seçenek ise Mac'de çalışabilecek şekilde dönüştürme işlemidir.
Üçüncü adım: Gelen ekranda "Program Installation" bölümünde Nostale kurulum dosyasının bulunduğu yeri yazın.
[FONT="]Şu an ki en güncel sürüm ismi: NosTale_TR_20151113
Diğer bölümlere dokunmayınız aynı resimdeki gibi olsun. Daha sonra Install yazısına tıklayın ve kaydedilmesi istediğiniz ismi verin(mesela NosTale_Kur diyebilirsiniz) ve kaydedilmesini istediğiniz konumu belirtin. Daha sonra Save butonuna basın dönüştürme işlemi başlayacaktır.
NosTale'ı GameForge Live yerine
direkt olarak indirebilirsiniz.Kurulumu tamamladıktan sonra Windowsta kuruyormuş gibi oyunu kurun. Nostale.exe yola eklenecektir. Bu sefer de ilk adımdaki gibi. WineBottler programını açın ve ilk seçeneği seçip NosTale.exe'nin konumunu yazın oyun açılacaktır.
Kolay gelsin.
Moderatör tarafında düzenlendi: