mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Hesap geçmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AtmacaReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 608
Bu e-posta onaylayan iki tarafada farklı farklı gider.

Mail değişikliğini iki tarafında onaylaması gerekmektedir, Şuan yeniden e-posta değişikliği yapabiliyorsunuz bunun sebebi ise taraflardan birinin e-posta onayını gerçekleştirmediğinden kaynaklanıyor.
Madem 2 taraftan biri onaylamadı. Neden bana ayın 21'inde değişim tamamlanmış olacaktır diye mesaj geliyo ?

Nasıl yani anlamadım. Bizde devreden kişi gmail devralan yani ben outlook kullanıyorum.

aşama aşama anlatayım

1 Aşama;

1asama.png

Burda Öncelikle

Eski Mail Adresi :

Yeni Mail Adresi :

Olan yerleri doldurup değiştir'e basınız.

2.Aşama,

2ce05f.png

Bunu gördükten sonra mail adreslerinize bakın

3.Aşama;

3.png

Son aşama her 2 niz bu linki tıklarsanız sorunsuz 7 gün içinde devredilmiş olacaktır.

İşte bizde bu dediklerinizi yaptık. Mesut Öncül (Eski Sahibi) gelen mail'i onayladı sonra Ben (Yeni Sahibi) gelen mail'i onayladım ve bize

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Merhaba *KULLANICIADI*,[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]2016-09-14 13:10:12 Tarihinde 88.243.103.0 ( Izmir - Turkey ) konumundan email değişikliği ile ilgili bir onay talebini aldık.[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Mail değişikliği 2016-09-21 13:10:12 tarihinde tamamlanmış olacaktır. Mail değişikliği tamamlandıktan sonra bilgilendirme amaçlı iki mail adresinede eposta gönderilecektir.

[/FONT]
[FONT=wf_segoe-ui_normal]Eski Email : *******@gmail.com[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Yeni Email : ******@outlook.com
Mailleri geldi fakat mailde yazan tarihi geçmemize ragmen hesap transferi gerçekleşmedi.[/FONT]

İşte bizde bu dediklerinizi yaptık. Mesut Öncül (Eski Sahibi) gelen mail'i onayladı sonra Ben (Yeni Sahibi) gelen mail'i onayladım ve bize

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Merhaba *KULLANICIADI*,[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]2016-09-14 13:10:12 Tarihinde 88.243.103.0 ( Izmir - Turkey ) konumundan email değişikliği ile ilgili bir onay talebini aldık.[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Mail değişikliği 2016-09-21 13:10:12 tarihinde tamamlanmış olacaktır. Mail değişikliği tamamlandıktan sonra bilgilendirme amaçlı iki mail adresinede eposta gönderilecektir.

[/FONT]
[FONT=wf_segoe-ui_normal]Eski Email : *******@gmail.com[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Yeni Email : ******@outlook.com
Mailleri geldi fakat mailde yazan tarihi geçmemize ragmen hesap transferi gerçekleşmedi.[/FONT]

şuanda hesapta eski kişinin email bilgileri varsa lütfen tekrardan deneyiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri