Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Email devir işlemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jaeson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 317

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bu kaçıncı olucak ticket atıyorum cevap geliyor fakat hala olumlu cevap alamadım iki tarafta kabul etti fakat 10 11 gün oldu lütfen yardım çar adı Jaeson acil yardım e maile gelen cevapta .........[Karşılıklı olarak iki mail adresindende onaylama yapmanız gerekmektedir eski yada yeni mail adresinde onaylama yapmadığınız için mail değişikliği yapılamamış] fakat iki mailde onaylandı ve onay işleminden sonra .......[2015-03-10 21:21:41 Tarihinde 88.229.218.86 ( - Turkey ) konumundan email değişikliği ile ilgili bir onay talebini aldık.

Mail değişikliği 2015-03-17 21:21:41 tarihinde tamamlanmış olacaktır. Mail değişikliği tamamlandıktan sonra bilgilendirme amaçlı iki mail adresinede eposta gönderilecektir.

Eski Email : mokokohard@hotmail.com Yeni Email : ahmet_1558@hotmail.com onay mesajı geldi yani iki tarafta onayladı ama değişklilk yapılmadı yardım ........... çok ters durum acil bütün büyüklerden yardım bkliyorum ....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri