Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesap geçmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AtmacaReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 607

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bazen hotmail gönderirken sorun yaşiyorum bende gmail olarak yollarsanız sorunsuz olur bunun için sizlere yardım edebilirim ..
Nasıl yani anlamadım. Bizde devreden kişi gmail devralan yani ben outlook kullanıyorum.

Bu e-posta onaylayan iki tarafada farklı farklı gider.

Mail değişikliğini iki tarafında onaylaması gerekmektedir, Şuan yeniden e-posta değişikliği yapabiliyorsunuz bunun sebebi ise taraflardan birinin e-posta onayını gerçekleştirmediğinden kaynaklanıyor.
Madem 2 taraftan biri onaylamadı. Neden bana ayın 21'inde değişim tamamlanmış olacaktır diye mesaj geliyo ?

Nasıl yani anlamadım. Bizde devreden kişi gmail devralan yani ben outlook kullanıyorum.

aşama aşama anlatayım

1 Aşama;

1asama.png

Burda Öncelikle

Eski Mail Adresi :

Yeni Mail Adresi :

Olan yerleri doldurup değiştir'e basınız.

2.Aşama,

2ce05f.png

Bunu gördükten sonra mail adreslerinize bakın

3.Aşama;

3.png

Son aşama her 2 niz bu linki tıklarsanız sorunsuz 7 gün içinde devredilmiş olacaktır.

İşte bizde bu dediklerinizi yaptık. Mesut Öncül (Eski Sahibi) gelen mail'i onayladı sonra Ben (Yeni Sahibi) gelen mail'i onayladım ve bize

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Merhaba *KULLANICIADI*,[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]2016-09-14 13:10:12 Tarihinde 88.243.103.0 ( Izmir - Turkey ) konumundan email değişikliği ile ilgili bir onay talebini aldık.[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Mail değişikliği 2016-09-21 13:10:12 tarihinde tamamlanmış olacaktır. Mail değişikliği tamamlandıktan sonra bilgilendirme amaçlı iki mail adresinede eposta gönderilecektir.

[/FONT]
[FONT=wf_segoe-ui_normal]Eski Email : *******@gmail.com[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Yeni Email : ******@outlook.com
Mailleri geldi fakat mailde yazan tarihi geçmemize ragmen hesap transferi gerçekleşmedi.[/FONT]

İşte bizde bu dediklerinizi yaptık. Mesut Öncül (Eski Sahibi) gelen mail'i onayladı sonra Ben (Yeni Sahibi) gelen mail'i onayladım ve bize

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Merhaba *KULLANICIADI*,[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]2016-09-14 13:10:12 Tarihinde 88.243.103.0 ( Izmir - Turkey ) konumundan email değişikliği ile ilgili bir onay talebini aldık.[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Mail değişikliği 2016-09-21 13:10:12 tarihinde tamamlanmış olacaktır. Mail değişikliği tamamlandıktan sonra bilgilendirme amaçlı iki mail adresinede eposta gönderilecektir.

[/FONT]
[FONT=wf_segoe-ui_normal]Eski Email : *******@gmail.com[/FONT]

[FONT=wf_segoe-ui_normal]Yeni Email : ******@outlook.com
Mailleri geldi fakat mailde yazan tarihi geçmemize ragmen hesap transferi gerçekleşmedi.[/FONT]

şuanda hesapta eski kişinin email bilgileri varsa lütfen tekrardan deneyiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri