noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Pwp Server Kurmak İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan migal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 367

migal

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
58
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

öncelikle sa beyler ben 3 4 yıldır mt2 oynuorum fakat daha once hıc sw kurmadım ama cok GM oldum ve artık kendi sw mi kurmak istiyorum ney nasıl olur nasıl yapılır bilmiyorum bana yardımcı olucak birileri varmı sw kurmak acmak istiyorum sımdıden tesekkurler yardım ederseniz sevinirim Ozelden mesaj atabilirisniz veya alta yazarsanız sevinirim tekrardan tesekkursel simdiden :)

Kardeş sen şuanda yazdıklarınla forumdaki çoğu kişi için yoluncak tavuk konumuna geldin bak kardeşim olay basit öncelikle bu işe elini alıştırmak için 20 30 tl vererek turkmmo game hosting bölümündeki firmalardan 1 aylık sunucu kirala files onlar verecektir öncelikle item eklemeyi silmeyi navicat üstündeki flezilla üstündeki olayları öğren quest ekleme falan turkmmo soru cevap, turkmmo c++ kısımlarında her türlü açıklamalar verilmektedir.Kimse bu işi anasından çıktığında bilmiyordu az zaman emek harcarsan yaparsın zaten 1 ay günde 3 4 saat gerçek anlamda uğraşırsan vazgeçmeden pes etmeden 1 ay sonra localhost üzerinde src lerle uğraşmaya başlamış olursun.Forumda yardımı seven arkadaşlarımız fazlasıyla var kimseye kendini yontturma sunucu parasını ödettirirler sunucunu elinden alırlar,veya bişeyler uydururlar o bozuldu bu bozuldu para alırlar benimde başıma geldi bu yüzden sana bunları yazmak zorunluluğu hissettim ben bu işe 256 mb ram işe başladım ha şuan çokmu iyi biliyorum tabiki hayır ama en azından kendime yetiyor.

öncelikle sa beyler ben 3 4 yıldır mt2 oynuorum fakat daha once hıc sw kurmadım ama cok GM oldum ve artık kendi sw mi kurmak istiyorum ney nasıl olur nasıl yapılır bilmiyorum bana yardımcı olucak birileri varmı sw kurmak acmak istiyorum sımdıden tesekkurler yardım ederseniz sevinirim Ozelden mesaj atabilirisniz veya alta yazarsanız sevinirim tekrardan tesekkursel simdiden :)

cok saolasın usta :) ben ozaman senin dedigin gibi bi deniyeyim :)

cok saolasın usta :) ben ozaman senin dedigin gibi bi deniyeyim :)

Cevap verdiğin arkadaş kesinlikle çok haklı forumda kendini akıllı zanneden çok fazla insan var. Eğer yapamadığın bir şey olursa elimden geldiğince yardım ederim özel mesaj atman yeterli :)

İyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri