Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

Metin2 PvP server kurmak istiyorum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan delicimt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 476

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi PVP server kurmaya karar verdim internetten videolara bakarak yapmaya çalıştım ama files dosyalarında hepsi .vhd olarak virtual pc 2007 programında gösteriyor oysa ki benim indirdiğim files dosyasının içnide tar.gz dosyaları var nasıl yapacağımı çözemedim.

istediğim files özellikleri
-WSlik olucak 90 veya 92 veya 94 level başlangıç olabilir sınır ise Level 105'e kadar.
-Beta zırhlar ve silahlar olabilir
-Biyolog tek tık geçer şebnem yüzüğü veya şebnem özellikleri başta eklenebilir. ve benzeri ...

Sorunum şu ki aradığım bu özellikte .vhd files bulamadım.Kendi sitemi kendim kurarım daha önceden bu yönde tecrübelerim oldu site sıkıntı değil.Ama indirdiğim files dosyaları tar.gz ile bitiyor bu yüzden kuramıyorum internette'de çok araştırdım tar.gz kurulumlarını ama sunucuya giriyorlar filezilla'dan atıyorlar ama ben filezilla da o metin2 sunucusunu nasıl açacağımı anlayamadım.Bilen birileri beni aydınlatabilir mi bu konuda lütfen rica ediyorum.

Elimde her türlü program var Virtual PC 2007 - Filezilla - Putty - Navicat - Atak server GM programı vb.

-Kendi bilgisayarım da kurmak istiyorum

PC özellikleri : W8.1 PRO 64 Bit
AMD HD7870 2 GB 256 BİT DX11.1 EKRAN KARTI
AMD FX-6300 3.5 GHZ SİX CORE CPU İŞLEMCİ
2x4 8GB 1866 Mhz GSKILL 1.5V RAM
500 GB HDD var
Sanırım PC yeterli.

Son düzenleme:
vhd uzantılar files değil bsd dir. önce kendi bsd ni kurmalısın. sonra bsd ye myql kurmalısın. ondan sonra filezilleden bağlanıp server files dosyalarını atacaksın.

sana yardımcı olacak konu
http://www.turkmmo.com/freebsd/3049354-freebsd-91-guncel-kurulum-l-mysql.html

Kardeşim Allah rızası için bana yardımcı olur musun ? Harbiden sürekli engel çıkıyor önüme mesela virtual pc 2007 windows 8.1 64 bit de çalışmıyor virtual box indirdim bende videoyu izleyerek yaptım sysinstall falan portları da açtım modemden mysql navicattan bağlanamıyorum can't connect mysql diyor.Heralde farklı bir şekilde kurulacak lütfen bana sen yardım edebilirsin özel mesaj olarak da yazacağım sana rahatsız olmassan teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri