Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FreeBsd Virtual Pc Hamachili Server Files Kurmak

potenza38038

Level 6
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
128
Online süresi
9g 65848s
Reaksiyon Skoru
31
Altın Konu
0
Başarım Puanı
171
TM Yaşı
16 Yıl 11 Gün
MmoLira
1,456
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.
Forumda bayadır aktif değildim ancak son günlerde bir pvp server kurmayı düşünüyorum.
Ve konulardan baya uzak kaldım bizim zamanımızda soruce vs. server files yoktu direk sadece root editlenip server ismi değişir arkaplanla oynanırdı şimdi ise bir çok şey gelişmiş. Neyse soruma geliyim.

Elimde bir server files var fakat dosyalar

Client Source
Game Source
mysql
olarak 3 tane dosya var.
Ben hamachili serverda bunu denemek editlemek istiyorum. Ancak eskiden olduğu gibi bir harddisk içinde değil dosyalar bu nedenle virtual pc den açamıyorum.
FreeBsd indirdim ancak bu bir uygulama değilde
bir çok dizinden oluşan dosyalar.

Bir hamachili server'a bunları kurmam için ne gereklidir ne yapmalıyım. Yani normal hamachi server filesini indirip hamachi serveri açıp ondan sonra filezilla içinden dosyaları değiştirmem mi gerekiyor bu yol olabilir ancak nedense uzun yol gibi geldi bana.
Farklı yolları varsa yardımcı olurmusunuz. Çünkü yeni kurulacak server için domain host almadan öncelikli olarak hamachi üzerinden tüm buglar fixlenip hatalar düzeltilene kadar denemede kalcaktır. bu büyüzden gereklidir. Acil cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri