raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sıfırdan server kurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scratch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

scratch

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben şimdi vds makina alıp içine metin2 pvp server kurmak istiyorum server kurulumu bölümünden baya konulara baktım .vhd uzantılı dosyalar var bide tar uzantılı dosyalar var şimdi ben ilk adım olarak ne yapmam lazım öğrenmekte sıkıntım yok sadece kafamı karıstıran vhd virtual pc ile vhd uzantılı server kuruluyor fakat filezillada dosyaları nasıl gorecegım vs biraz bana bu konuyu açarmısınız vds makinaya nasıl m2 pvp server kurabılırım bununla ılgılı vıdeolar varsa veya bilgili arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla..

Öncelikle Alacağın VDS'nin işletim sistemi olarak metin2 sunucularını sorunsuz çalıştırması için FreeBSD 9.2 Öneririm.
İşletim Sistemi Kurulu Gelen Makinede öncelikle mysql 5.5 kurulumunu gerçekleştirin. Kurulum hakkında bilgiyi buradan ulaşabilirsin.

Sonrasında ise server files kurulumuna geçiceksin. Daha Detaylı bilgi için PM At yardımcı olayım.

teşekkürler cevabın için mesaj yolladım sana

Öncelikle sıfırdan server kurmak istiyorsan kendi makinene Sabit İP server kurman gerekir veya gidip bir bilişim firmasından ucuz paket alıp aylık kullanım yapmalısın. 1. yöntemi yaparsan daha iyi olur istediğin zaman makineyi açıp kapatırsın paran da çöpe gitmemiş olur. http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2978427-sorunsuz-sabit-ip-ve-hamachi-server.html
Ben sabit ip serverı buradan kurmuştum, istersen inceleyebilirsin.

Öncelikle sıfırdan server kurmak istiyorsan kendi makinene Sabit İP server kurman gerekir veya gidip bir bilişim firmasından ucuz paket alıp aylık kullanım yapmalısın. 1. yöntemi yaparsan daha iyi olur istediğin zaman makineyi açıp kapatırsın paran da çöpe gitmemiş olur. http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2978427-sorunsuz-sabit-ip-ve-hamachi-server.html
Ben sabit ip serverı buradan kurmuştum, istersen inceleyebilirsin.

banada yararı oldu teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri