kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

SerkanBlogger'dan; ''Ücretsiz Metin2 Private Server Tanıtım İntrosu''

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SerkanBlogger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 595

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

SerkanBlogger.jpg

SerkanBlogger'dan 18.9.16 tarihine özel Metin2 Private Server kurulumu yapıcak olanlara ve server'ına tanıtım video'su arayanlar Ücretsiz Metin2 Private Server Tanıtım İntrosu

YouTube video paylaşım platformundan alınan bir çok metin2 server tanıtım videolarının birleşimiyle oluşmaktadır. Movie Maker üzerinden düzenlenebilir. RaR dosyasındaki materyalleri masaüstünüze indirmeniz gerekmektedir.

VİDEO ÖNİZLEME:

İndirme Linki:
Alternatif İndirme Linki:
RAR DOSYA ŞİFRESİ: SerkanBlogger.tk

Aşağıda dosyamıza ait tarama yaptığımıza ve içinde hiç bir virüs bulunmadığının kanıtıdır! Windows Defender taraması yapılmıştır.

vir%25C3%25BCs%2Btaramas%25C4%25B1.png

Vir%25C3%25BCs%2B2.png

vir%25C3%25BCs%2B3.png

NOT:Paylaşımı yapılan ''Metin2 Private Server Tanıtım İntrosu''Kendisine yardım bekleyen ve server'ı için güzel kullanışlı kolay düzenlenebilen tanıtım videosu arayanlar için hazırlandı. YouTube üzerinden indirilen videolarca birileştirip bir materyal haline getirilmiş. ve Video sahipleri SerkanBlogger'dan hiç bir zaman hak talep edemezler SerkanBlogger tarafından destek amaçlı paylaşılmıştır. TANITIM VİDEOSU YAPAMAYAN KULLANICILARIMIZ YORUM YAPARAK İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri