Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
SerkanBlogger'dan 18.9.16 tarihine özel Metin2 Private Server kurulumu yapıcak olanlara ve server'ına tanıtım video'su arayanlar Ücretsiz Metin2 Private Server Tanıtım İntrosu
YouTube video paylaşım platformundan alınan bir çok metin2 server tanıtım videolarının birleşimiyle oluşmaktadır. Movie Maker üzerinden düzenlenebilir. RaR dosyasındaki materyalleri masaüstünüze indirmeniz gerekmektedir.
VİDEO ÖNİZLEME:
İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alternatif İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
RAR DOSYA ŞİFRESİ: SerkanBlogger.tk
Aşağıda dosyamıza ait tarama yaptığımıza ve içinde hiç bir virüs bulunmadığının kanıtıdır! Windows Defender taraması yapılmıştır.
NOT:Paylaşımı yapılan ''Metin2 Private Server Tanıtım İntrosu''Kendisine yardım bekleyen ve server'ı için güzel kullanışlı kolay düzenlenebilen tanıtım videosu arayanlar için hazırlandı. YouTube üzerinden indirilen videolarca birileştirip bir materyal haline getirilmiş. ve Video sahipleri SerkanBlogger'dan hiç bir zaman hak talep edemezler SerkanBlogger tarafından destek amaçlı paylaşılmıştır. TANITIM VİDEOSU YAPAMAYAN KULLANICILARIMIZ YORUM YAPARAK İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ