HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
İlk versiyonu biraz sorunlu ve eksikti wiki ve videolardan referans alarak yeniden düzenledim.
Sistem, resmi sunucu tarzına uygun olarak hazırlandı özelliklerin tamamı 1:1 aynıdır. Karakterin sınıfına uygun ruh kalıntısını kuşanması, materyal ve kalıntı parçalarıyla bonus üretmesi, üretilen pasif özellikleri süreli olarak aktif etmesi ve savaş içinde server otoritesiyle çalışan özel pasif bonuslar kazanması üzerine kuruludur.
Not: Sistem geliştirmeye açıktır. Hata, öneri veya geri bildirimlerinizi konu altından iletebilirsiniz.
İndirme / Download
VirusTotal
Tanıtım Videosu
Kanıt
İlk versiyonu biraz sorunlu ve eksikti wiki ve videolardan referans alarak yeniden düzenledim.
Sistem, resmi sunucu tarzına uygun olarak hazırlandı özelliklerin tamamı 1:1 aynıdır. Karakterin sınıfına uygun ruh kalıntısını kuşanması, materyal ve kalıntı parçalarıyla bonus üretmesi, üretilen pasif özellikleri süreli olarak aktif etmesi ve savaş içinde server otoritesiyle çalışan özel pasif bonuslar kazanması üzerine kuruludur.
Not: Sistem geliştirmeye açıktır. Hata, öneri veya geri bildirimlerinizi konu altından iletebilirsiniz.
İndirme / Download
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirusTotal
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tanıtım Videosu
Kanıt
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler, eline emeğine sağlık
Paylaşım için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler![]()
Eyvallah cigerimPaylaşım için teşekkürler
Eyvallah kolay gelsinAbi Ellerine sağlık, ekleyeceğim çok güzel gözüküyor![]()
![]()
Eline sağlık emeğin ve paylaşımın için teşekkürler
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler![]()

Eyvallah cigerimPaylaşım için teşekkürler

Eyvallah kolay gelsinAbi Ellerine sağlık, ekleyeceğim çok güzel gözüküyor![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)