HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebrikler.![]()
Eyvallah kardeşim
Turkmmo Flood Engelleme
Tebrikler
Eyvallah kardeşim
Korkan belli edildi videoda ztn son elde pot açık - sorry![]()
sen madamdın benim sayemde adam oldun olm daha ne yapm sana
![]()
![]()
Şimdi tozolllllll yallah konumu kirletme mızzıkla
Senin sayende madam olmak ?
herşeyi ortaya döküyorsak dökeriz zamanında kardeş nasıl ninja dizeyim diye yanımda pır pır oten adam şimdi kelime oyunumu yapıyor ? hadi ama evlat saygısızlık yapma 
Senin sayende madam olmak ?herşeyi ortaya döküyorsak dökeriz zamanında kardeş nasıl ninja dizeyim diye yanımda pır pır oten adam şimdi kelime oyunumu yapıyor ? hadi ama evlat saygısızlık yapma
![]()
Fazla söze gerek yok sonuç ortada orda burda spartan beni kesemedi diyormuşsun .Video , sonuç ortada paşam hadi ikile köşende mızzıklayadur . Belki keyfim iyi olurda vs atarızz
Sana kaç defa dedim konumu kirletme köşende mızzıkla ikileeeeeeeee
: ) Turkmmo Flood Engelleme
İki tarafada tebrikler
Eywallah kanka
Fazla söze gerek yok sonuç ortada orda burda spartan beni kesemedi diyormuşsun .Video , sonuç ortada paşam hadi ikile köşende mızzıklayadur . Belki keyfim iyi olurda vs atarızzSana kaç defa dedim konumu kirletme köşende mızzıkla ikileeeeeeeee
: )
Acıttı diye düşünüyorum sözlerim ? Ben olduğum sürece ağlıyacaksın hadi güzel konunu kirletme daha fazla![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)