Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Edit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Korkan belli edildi videoda ztn son elde pot açık - sorry :D :D sen madamdın benim sayemde adam oldun olm daha ne yapm sana :D :D

Şimdi tozolllllll yallah konumu kirletme mızzıkla

Senin sayende madam olmak ? :D herşeyi ortaya döküyorsak dökeriz zamanında kardeş nasıl ninja dizeyim diye yanımda pır pır oten adam şimdi kelime oyunumu yapıyor ? hadi ama evlat saygısızlık yapma :D

Senin sayende madam olmak ? :D herşeyi ortaya döküyorsak dökeriz zamanında kardeş nasıl ninja dizeyim diye yanımda pır pır oten adam şimdi kelime oyunumu yapıyor ? hadi ama evlat saygısızlık yapma :D

Fazla söze gerek yok sonuç ortada orda burda spartan beni kesemedi diyormuşsun .Video , sonuç ortada paşam hadi ikile köşende mızzıklayadur . Belki keyfim iyi olurda vs atarızz :) Sana kaç defa dedim konumu kirletme köşende mızzıkla ikileeeeeeeee :) : )

Turkmmo Flood Engelleme

İki tarafada tebrikler

Eywallah kanka :)

Fazla söze gerek yok sonuç ortada orda burda spartan beni kesemedi diyormuşsun .Video , sonuç ortada paşam hadi ikile köşende mızzıklayadur . Belki keyfim iyi olurda vs atarızz :) Sana kaç defa dedim konumu kirletme köşende mızzıkla ikileeeeeeeee :) : )

Acıttı diye düşünüyorum sözlerim ? Ben olduğum sürece ağlıyacaksın hadi güzel konunu kirletme daha fazla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri