HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebriklerrr kardeşim
Elemanın eksik hesapla vs atası varmış tam hesabı kesemiyecek kadar cesaretsiz ??
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tebrikler..![]()
![]()
Bunlar anca eksik çarla vs atarlar.Bak ninja vs dedim hala atan yok.Şaşırmamak lazım.

Sen kendin demedinmi bana eksigim var normalde 10 : 00 da atıcaktık , 10 : 15 yaptın , 10 : 30 yaptın , 11 : 00 yaptın kafada ne var senin .
Ayrıca ordada görülüyor senin bana dedigin kelime şu '' 2 itemim yok k.k ile atarım [ sıkıntı olmaz ] '' dedin uzatma kesildin geç yerine otur .
Ayrıca ordada görülüyor senin bana dedigin kelime şu '' 2 itemim yok k.k ile atarım [ sıkıntı olmaz ] '' dedin uzatma kesildin geç yerine otur .
Sen kendin demedinmi bana eksigim var normalde 10 : 00 da atıcaktık , 10 : 15 yaptın , 10 : 30 yaptın , 11 : 00 yaptın kafada ne var senin .
Madem iyiyim diyorsun akşam 10 da hazır ol tam set ile atayim ?
Tebriklerrr kardeşim
Eywallah kardeşim benim :m06:
Turkmmo Flood Engelleme
Madem iyiyim diyorsun akşam 10 da hazır ol tam set ile atayim ?
Sana oyun içide söyledim '' Kestiklerimle Atmıyorum '' Keyfim değilmisin istedigim zaman atarım vsmi sende oturur köşede bida bida diye mızzıklarsın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)