Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Source Warning Fixleri Azura

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yeni Güncelleme Uyarı - 4 eklendi. C90'san uyarısı

Hocam metin2 sourcesi ile hiç uğraşmadım sadece merak ettiğim için soruyorum. Koskoca solution dosyasını neden Notepad++ ile düzenliyorsunuz ? Çok büyük yetenek ister bu arada Notepad++ ile yapmak ayrıca da çok bilgi gerektirir. Helal olsun. Küçük php projeleri bile IDE'siz yazılmıyor artık.

Teşekkürler Kardeşim

Hocam metin2 sourcesi ile hiç uğraşmadım sadece merak ettiğim için soruyorum. Koskoca solution dosyasını neden Notepad++ ile düzenliyorsunuz ? Çok büyük yetenek ister bu arada Notepad++ ile yapmak ayrıca da çok bilgi gerektirir. Helal olsun. Küçük php projeleri bile IDE'siz yazılmıyor artık.
1. Yapacağın şey hakkında bilgiliysen zaten rahatlıkla mantığını çözebilirsin.
ama yapcagın şeye ilk defa bulaştıysan elinde IDE 'de olsa hiç bir şey yapamazsın.
Ben Visual studio'da 2 yıl program yazımıyla uğraştım microsoft'ta kendi sorularımı açtım ve kendi çözümlerimi ürettim puan denilen bir sistemleri vardı ve 1 yıl önce 1.sıradaydım.ayrıca şunu söliyim farklı yazılım programlarını sürekli test ettim.
bu yüzden genel olarak koda baktıgında nerde bir sıkıntı oldugunu görüyorsun.
ha internette araştırıyorsun hepsi farklı bir şey yazmış hangisini uygulıycam dersen işte bu sana kalıyor kod blogunu görebilmen lazım biraz ne anlatmak istiyor. Ide gibi bir şeye ihtiyaç yok bunun için.sadece uğraşmak lazım.
Kolay gelsin yeni başlayanlar için adamı deli eder src kodlaması sürekli hata alırsın. allah sabır versin diyorum sana.
ayrıca yakında 10 yakın farklı warning konuya eklicem 5 tane çözdüm 5 tane daha çözüp eklicem.
hadi kolay gelsin size.

Güncel tutulmalı.

1. Yapacağın şey hakkında bilgiliysen zaten rahatlıkla mantığını çözebilirsin.
ama yapcagın şeye ilk defa bulaştıysan elinde IDE 'de olsa hiç bir şey yapamazsın.
Ben Visual studio'da 2 yıl program yazımıyla uğraştım microsoft'ta kendi sorularımı açtım ve kendi çözümlerimi ürettim puan denilen bir sistemleri vardı ve 1 yıl önce 1.sıradaydım.ayrıca şunu söliyim farklı yazılım programlarını sürekli test ettim.
bu yüzden genel olarak koda baktıgında nerde bir sıkıntı oldugunu görüyorsun.
ha internette araştırıyorsun hepsi farklı bir şey yazmış hangisini uygulıycam dersen işte bu sana kalıyor kod blogunu görebilmen lazım biraz ne anlatmak istiyor. Ide gibi bir şeye ihtiyaç yok bunun için.sadece uğraşmak lazım.
Kolay gelsin yeni başlayanlar için adamı deli eder src kodlaması sürekli hata alırsın. allah sabır versin diyorum sana.
ayrıca yakında 10 yakın farklı warning konuya eklicem 5 tane çözdüm 5 tane daha çözüp eklicem.
hadi kolay gelsin size.

Anladım hocam da sourcede birçok namespace,function ve class tanımlanıp kullanılmış. Bunların defination'ını nasıl bulabiliyorsunuz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri